Ibili Forma na lízátka

Ibili Forma na lízátka

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Vytvořte si domácí lízátka libovolných chutí. S pomocí této silikonové formy toho docílíte velice snadno a rychle. Celý popis
256 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.

Skladem u partnera 5+ kusů

23.9.2021 - 24.9.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Zboží partnera Vše na vaření

Prodej zastřešuje MALL.CZ včetně případné reklamace či vrácení zboží.
Partner odesílá zboží v samostatné zásilce.
Partner určuje způsoby a ceny doručení.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 100015500124

Popis

Lízátka karamelová, ovocná a mnohá další. Tak právě to si můžete dopřávat při použité této praktické formy na lízátka. Výrobek je zhotoven z tepelně odolného silikonu, který lze použít v rozsahu teplot od –60C° do 230C°. Ve formě se nachází pět rozdílných motivů po dvou kusech. Najednou tak vytvoříte až 10ks lízátek. Průměr lízátka je přibližně 3,9cm a výška 3–4mm. Lze vkládat do mikrovlnné trouby i klasické myčky na nádobí.

Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:

Forma na lízátka v příjemné zelené barvě je vyrobená ze 100% silikonu. Je o rozměrech 24×16 cm, snáší teploty od –60°C až po +230°C. Při práci s formou je jen třeba se vyvarovat používání nožů a jiných ostrých předmětů a styku s přímým plamenem. Forma je v sadě s 23 kusy tyčinek – držátek. Ty jsou k dostání i samostatně a dají se dokoupit.
S touto formou si každý může pro své děti nebo vnoučata lehce vyrobit lízátka různých chutí. Hlavní ingrediencí bude cukr a nejlehčí přípravu mají lízátka čistě karamelová. Chuťově jiná se zase dají vytvořit, pokud se cukr nenechá zkaramelizovat, ale svaří se s trochou vody a sirupu, nebo s trochou ovocné šťávy tzv. na lom. Případně se dá postupovat i tak, že se k roztavenému cukru přidá trochu marmelády a za stálého míchání se nechá vše spojit. Lízátka se taktéž dají vyrobit s bylinkovou chutí, cukr se svaří s přídavkem silného bylinkového výluhu. Někdo používá na obarvení cukru barvivo, ale já se mu snažím při domácí výrobě vyhýbat. Obzvlášť u sladkostí určených dětem.
Cukr při zpracování dosahuje vyšší teploty a proto je třeba s ním pracovat velmi opatrně. Nedotýkat se, nezkoušet a nepouštět k přípravě děti. Po roztavení nebo zkaramelizování se cukrová hmota ihned plní do formy. Delším stáním by ztuhla, tak je třeba pracovat rychle. Po úplném ztuhnutí, což netrvá dlouho,  lze nanuky z formy velice lehce vyjmout – vyloupnout.

S formou se pracuje opravdu velmi dobře a výroba lízátek je velmi jednoduchá a rychlá. Já jsem s formou velmi spokojená a proto ji mohu doporučit. M. F.