10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1023275

Mühle Mýdlo na holení v porcelánové misce Sandalwood, 65 g

Mühle Mýdlo na holení v porcelánové misce Sandalwood, 65 g

Originální mýdlo na mokré holení v bílé porcelánové misce s víčkem je určené zejména pro normální a suchou pleť. Speciální složení vždy dokonale připraví vousy a pokožku pro holení. Neocenitelný pomocník při klasickém holení od legendární německé značky MÜHLE Celý popis
Produkt se již neprodává
579 Kč
Zboží od: MALL
579 Kč

Popis

logo nutrilon

Mühle mýdlo na holení v porcelánové misce Sandalwood


  • Originální mýdlo Mühle na mokré holení Sandalwood v porcelánové misce s víčkem je vhodné pro normální a suchou pleť. Má jemné tóny vůně koriandru a badyánu. Velmi kvalitní ingredience pocházejí z vybraných esencí Oriental santalového dřeva.
  • Mýdlo vyživuje a hýčká pokožku a smysly. Holicí mýdla Mühle jsou vyráběna podle složitých receptur pouze z velmi kvalitních přírodních látek, olejů a esencí, které dokonale připraví pleť a vousy na mimořádně pečlivé a mírné oholení. Na dotek štětky mýdlo vytváří lehkou a kompaktní pěnu s vůní santalového dřeva.
  • Holicí mýdlo je známé již od 18. století považuje za klasiku mezi produkty o péči o pleť. Bohatá a jemně vonící pěna se vytváří z kousku mýdla a vody pomocí štětky na holení. Velký počet složek zajišťuje péči o pokožku a její ochranu. – Mýdla Mühle z řady Santalové dřevo, Aloe Vera a Rakytník jsou bez konzervačních látek a obsahují stopové prvky a minerály a jsou vhodné do každé misky nebo hrnku na holení.
  • Velikost balení: 65 g, 6 cm průměr

MÜHLE je legendární značka německé rodinné společnosti se 70-ti letou tradicí je synonymem pro výjimečnou řemeslnou zručnost.

Exkluzivní sortiment výrobků MÜHLE nabízí štětky na holení, různé typy holicích strojků, výrobky pro péči o pleť, jako jsou mýdla a krémy na holení, a také nové řady přírodní kosmetiky.

{{ image(31498063, banner, none) }}

Z naší nabídky Vás ještě může zajímat: