Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1023644

Mühle Traditional sada na holení, žiletka, stojánek

Mühle Traditional sada na holení, žiletka, stojánek

Tradiční holicí strojek na žiletku a stojánek z řady Traditional je pro skutečné znalce s vysokými nároky od legendární německé značky MÜHLE. Luxusní a plně funkční design, jemně zdobená rukojeť s odolnou chromovanou povrchovou úpravou dodávají holicímu strojku tu pravou eleganci. Holicí strojek Traditional má klasický a nejčastěji používaný ,,uzavřený hřeben“ a dodává s originálním stojánkem, který chrání ostří. Vše je v dárkové krabičce s jednou originální žiletkou MÜHLE. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 659 Kč
Zboží od: MALL
1 659 Kč

Popis

{{ image(31644911, mini, left, Mühle) }}

Mühle Traditional sada na holení, žiletka, stojánek

Tradiční holicí strojek na žiletku a stojánek z řady Traditional je pro skutečné znalce s vysokými nároky od legendární německé značky MÜHLE. Luxusní a plně funkční design, jemně zdobená rukojeť s odolnou chromovanou povrchovou úpravou dodávají holicímu strojku tu pravou eleganci. Holicí strojek Traditional má klasický a nejčastěji používaný ,,uzavřený hřeben“ a dodává s originálním stojánkem, který chrání ostří. Vše je v dárkové krabičce s jednou originální žiletkou MÜHLE.


Balení obsahuje:

  • Holicí strojek Mühle s uzavřeným ozubeným hřebenem na klasickou žiletku
  • Stojánek
  • Jednu klasickou žiletku
  • Dárkovou krabičku

Bezpečnostní holicí strojky s uzavřeným ozubeným hřebenem

  • Umožňují používat jemnější techniku holení.
  • Bezpečnostní holicí strojky Mühle s vyměnitelnými žiletkami zapůsobí svým elegantním designem a mechanickou přesností.
  • Při vedení jistou rukou poskytují perfektní výsledky včetně dokonalých kontur u kotlet nebo u obrysu vousů.
  • Doporučujeme používat nerezové žiletky MÜHLE, které jsou vhodné pro bezpečnostní holicí strojky MÜHLE.

Luxusní stojánek na holicí doplňky z řady Traditional od legendární značky MÜHLE. Tento designový model nechá vyniknout Vašim holicím potřebám a také ochrání ostří a holící štětku před poškozením. Stojan je vyroben z mosazi a jeho povrch z vysoce odolného a lesklého chromování, které zaručuje dlouhou životnost. 

Chrome-plated metal – pochromovaný kov. Bez chromu ztrácí svět hodně ze svého lesku. Při mokrém holení dá vyniknout tato úprava svým nejlepším vlastnostem. Tento materiál je odolný proti korozi, má velmi dlouhou životnost a vyznačuje se luxusním přitažlivým leskem. Dále se v kontrastu s tímto materiálem zobrazují barvy a tvary jiných prvotřídních materiálů, aby se tak zvýraznily jejich přednosti.

MÜHLE je legendární značka německé rodinné společnosti se 70 letou tradicí, je synonymem pro výjimečnou řemeslnou zručnost a dokonalý design. Již od roku 1945. Exkluzivní sortiment výrobků MÜHLE nabízí štětky na holení, různé typy holicích strojků, výrobky pro péči o pleť, jako jsou mýdla a krémy na holení, a také nové řady přírodní kosmetiky.

Výrobky MÜHLE uspokojí každého muže i s těmi největšími nároky na kvalitu, design a funkčnost a jsou dodávány v dárkové krabičce MÜHLE.

Z naší nabídky Vás ještě může zajímat: