Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 633547

SENCOR SWS 51 W

SENCOR SWS 51 W

Meteostanice SWS 51 W v bílém provedení má velký podsvícený displej a zobrazuje čas, datum, dny v týdnu, fáze měsíce a předpověď počasí. Meteostanice se dá připojit až k 3 bezdrátovým sensorům. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
699 Kč
599 Kč
Prodává MALL
699 Kč
599 Kč
Poslední 2 kusy
Rozbaleno
S novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

katarina d.
13.1.2022
Ověřený nákup
Spĺňa moje požiadavky. Odporucam
Iveta J.
9.1.2022
Ověřený nákup
spokojnosť
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.1.2022
Ověřený nákup
Nesprávne meranie vnútornej teploty, rozdiel až dva stupne. Zle čitateľný displej. Hrubý displej.
Tomas K.
17.3.2021
Ověřený nákup
proti funkcnosti ziadne vyhrady, ide ako ma
z niektorych uhlov tazko citatelne
je to riadne velka opacha, az take som to necakal
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.2.2021
Heureka recenze
ukazuje i fázi měsíce, den, vlhkost, čas, a samozřejmě teplotu (vnitřní i venkovní) dá se napojit více čidel dá se rozsvítit
poměrně větší než jsem čekala z určitých úhlů se display špatně čte
Veronika K.
18.10.2020
Ověřený nákup
super výkon, vydržel přesně 3 roky
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.5.2020
Heureka recenze
Displej není z větší vzdálenosti čitelný, stojí ve špatném úhlu.
Milosalv P.
9.3.2020
Ověřený nákup
Velký přehledný displej. S podsvícením krásně čitelný i za tmy.
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.2.2020
Heureka recenze
Velký displej Velká číslice času Podsvícení
Číslice teplot mají standardní velikost, pokud by se zvětšily např. na třetinovou velikost hodin, tak by to bylo perfektně čitelné i pro starší lidi.
Jaroslav Š.
12.1.2020
Ověřený nákup
Funguje jak má
vratko h.
8.12.2019
Ověřený nákup
Funguje podľa očakávania. Zobrazuje všetko potrebné len trošku nepraktické prepinanie kanálov pri zaveseni na stenu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.5.2019
Ověřený nákup
Špatná viditelnost displeje
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.1.2019
Ověřený nákup
Výrobok splnil moje očakávanie,cena,rýchlosť objednávky všetko super, ďakujem
Tomáš W.
11.1.2019
Ověřený nákup
Menší display než jsem čekal, ale přehledný. Trochu horší viditelnost z úhlu, je to ale o zvyku. Teploty měří dobře, srovnáno se 2 dalšími. Spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.5.2018
Ověřený nákup
oničom , slabé