Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1075322

TFA 31.4005.02 Weatherhub

TFA 31.4005.02 Weatherhub

17x

hodnoceno

84 %

spokojenost
Inteligentní zařízení pro bezdrátovou kontrolu klimatických podmínek Weatherhub od značky TFA najde své využití u vás doma či kdekoliv jinde podle vašich potřeb. Systém Weatherhub zvládne přijímat data až z 50 bezdrátových čidel, která přenáší do přehledné a bezplatné mobilní aplikace. Aktuální stav můžete mít tedy stále pod kontrolou, ať už jste kdekoliv. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
3 990 Kč
Prodává MALL
3 990 Kč
Levněji s novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
28.3.2022
Ověřený nákup
Rychlé doručeno. Zatím neodzkoušené
Dusan S.
14.1.2022
Ověřený nákup
Príliš komplivany a produkt nemá priložený návod v slovenčine čo je na škodu.
Otakar J.
19.9.2021
Ověřený nákup
Velká spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.9.2021
Heureka recenze
100 % spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.1.2021
Ověřený nákup
Výborné zariadenie! Mám prístup k teplotám, zrážkam a pod. cez mobil odvšadiaľ. Všetky údaje aj archivuje, má alarmy, ak sa nastavia napr. na mráz a podobne. Senzory majú až prekvapivo dobrý dosah, s tým dom mal doposiaľ u meteostaníc vždy problém. Inštalácia úplne jednoduchá, zapojiť a hotovo. Sme z toho doma nadšení! Odporúčam rovno dokúpiť viac čidiel, ak chcete mať prehľad napríklad aj o pivnici, zimnej záhrade, detskej izbe a pod. Párovanie čidiel ide cez QR kód úplne jednoducho a super rýchlo. Maximálna spokojnosť, konečne niečo, čo človeka nevytrápi pri inštalácii!
Rýchla inštalácia
Výborný dosah
Prístup cez mobil
Kvalitné spracovanie materiálov
Ľahko ovládateľná aplikácia
Archív hodnôt a prehľad po dňoch, týždňoch mesiacoch a rokoch
Žiadne
Vladimír B.
3.6.2020
Ověřený nákup
Optimální varianta pro ty, kteří potřebují modulový systém. Napříkladna chalupě nepotřebuji displej s předpovědí. Když jsem tam, kouknu z okna. Na dálku je ale přístup velmi jednoduchý. Snadné je přidat čidla teploty nebo třeba otevřených dveří, takže nejen meteo iinformacr, ale i jednoduchý alarm.
Michal R.
20.3.2020
Ověřený nákup
Výborná meteorologická stanica, ktorá využije váš smartfón. Odporúčam všetkým amatérskym meteorológom.
Petr J.
4.3.2020
Ověřený nákup
Chybí mi k tomu český návod!