Panasonic SC-PM250EC-S

Panasonic SC-PM250EC-S

CD mikrosystém Panasonic SC-PM250EC-S nabízí technologii Bluetooth pro snadné a bezdrátové přehrávání hudby z chytrého zařízení nebo tabletu. USB přehrávání hudby (MP3), syté basy a čistý zvuk, jednoduché ovládání pomocí aplikace, funkce zvýraznění basů, FM tuner s RDS, časovač vypnutí, budík, hodiny. Celý popis
Od prodejce MALL
2 990 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
2 693 Kč

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 663441

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
14.8.2020
Ověřený nákup
Nové Kuchynske rádio
Diaľkový ovládač a bluetooth
Malé spratne na chladničku akurát
Čakal som že bude hrať hlasnejšie
Slabý signál z originál anténou
Iba 1,5m napájacieho kábla
Jana S.
19.1.2020
Ověřený nákup
pěkný poslech
Martin K.
8.1.2020
Ověřený nákup
Velmi som vahal nad poctom hviezdiciek, ale myslim, ze tri su adekvatnejsie ako styri. Jeden bod dole za strane lacne plastove prevedenie samotneho tela vezicky a tiez biedny displej. Druhy bod dole za velmi biedny FM prijem (cital som uz predtym v recenziach, ale hovoril som si ze vo velkom meste to hadam nebude problem). Zvuk neprekvapi uzasnou kvalitou, na druhej strane z daneho rozmeru a ceny produktu je nadpriemerny.
cena
zvuk
velkost
mp3
USB
bluetooth
citlivost prijmu
super-plastovy dojem z tela vezicky
displej je na dennom svetle neviditelny, klasicky LCD podsvieteny par segmentovy, ziadny dot matrix.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.12.2021
Ověřený nákup
Hraje dobre, ma casovac, ale spatne nacita USB (v porovnani s Pioneerem).
Míla P.
14.5.2021
Ověřený nákup
100% spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.3.2021
Heureka recenze
malý, lehký, výkonný
Milan B.
4.1.2021
Ověřený nákup
Vyborny zvuk
Bluetooth je vyborna vec
Eugen B.
26.5.2020
Ověřený nákup
Kvalitný výrobok,malý,šikovný a čo sa týka výkonu,nemám slov,len samé superlatívy a tiež dobrá,prijateľná cena.Ďakujem.....
Matej H.
13.5.2020
Ověřený nákup
Za tu cenu celkom fajn
Martin H.
12.5.2020
Ověřený nákup
som spokojny, presne podla popisu, skoda ze niesu kabliky zahnute ale idu rovno..antena a el. Inac display, zvuk, dizajn su OK..Odporucam do detskej izby 100% Bluetooth z mobilu aj z Youtube ide super z telefonu..CD aj USB sa da dobre preskakovat.. Displey info OK. FM OK RDS OK.
Jiří B.
29.3.2020
Ověřený nákup
výborný
Zděnka V.
19.3.2020
Ověřený nákup
Jsem velmi spokojená, krásný poslech. Opravdu super, za malý peníze, hodně muziky 👍👍👍👍👍
Jaroslav K.
13.5.2020
Ověřený nákup
Nevyzkoušeli jsme ještě všechny funkce, ale zatím splňuje naše očekávání. Malá souprava, hezká cena, příjemný zvuk rádia i přehrávaných CD.
Lenka C.
27.2.2020
Ověřený nákup
Male a funkční. Dobře hraje, čistý zvuk. Jsem spokojená.
Denisa V.
13.1.2020
Ověřený nákup
Výborný zvuk, oceňujem pustanie hudby cez bluetooth a prehravanie i napalenych CD.