Samsung mikrovlnná trouba MC28H5015AK/EO

Samsung mikrovlnná trouba MC28H5015AK/EO

Volně stojící mikrovlnná trouba o objemu 28 litrů nabízí 6 stupňů výkonu. Multifunkční trouba Samsung MC28H5015AK/EO s výkonným grilem je tvořena keramickým smaltovaným povrchem pro snadné čištění a údržbu. Mezi praktickými programy, které trouba nabízí, najdeme například program na jogurt a těsto. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
4 990 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
4 690 Kč

Skladem 5+ kusů

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 738565

Recenze (0)

Bohuslav K.
27.11.2021
Ověřený nákup
je super ,jsem moc spokojen.
David P.
13.10.2021
Ověřený nákup
S mikrovlnou troubou jsem nadmíru spokojen, je nutno jen upozornit na hloubku a váhu trouby, zabere určitě více místa.
Marko H.
15.9.2021
Ověřený nákup
Výborná. Veľká, priestranná, dá sa ohriať jedlo aj na 2 veľkých tanieroch súčasne. Ohrieva veľmi dobre, rovnomerne...Modré osvetlenie je tak silné, že večer nie je potrebné na krátke navštívenie kuchyne zapínať riadne svetlo. Je tichšia, koniec ohriatia jedlá oznámí jemné 3pípnutie, po asi 2 minútkach ak jedlo nevyberiete, pripomenie znova. Má veľa funkcii, ktoré v podstate ani nevyužijem, nap. grilovanie. Lahodí aj oku, design je veľmi vydarený. Odporúčam.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.3.2021
Heureka recenze
Univerzálnost, kvalitní provedení, design
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.12.2020
Heureka recenze
Trouba splnila mé očekávání.Snadné ovládání,hodně možností využití.a pěkná i vzhledově.Zatím naprostá spokojenost.
Nic jsem zatím neobjevila.Snad jen,že mohl být součástí vybavení pečící talíř.
Eva O.
5.12.2020
Ověřený nákup
S mikrovlnkou jsem maximálné spokojená.Je vzhledově velmi pěkná,má mnoho funkcí,které se postupně učím ovládat.Ovládání podle návodu zvládám velmi dobře i když už jsem starší ročník.Jsem s koupí velmi spokojená.
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.4.2021
Ověřený nákup
Maximální spokojenost. Uživatelsky velmi dobře vymyšlený výrobek. Kvalita a design.
Věra Š.
24.2.2020
Ověřený nákup
Velice dobrá mikrovlnka. Pěkně vypadá.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.1.2020
Heureka recenze
Dvirka
vladislav d.
6.2.2019
Ověřený nákup
5+