Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1101144

Orion Mlýnek na kávu nerez 21 cm

Orion Mlýnek na kávu nerez 21 cm

Zaručuje snadné a perfektní mletí kávy. Plnění v horní části pod kličkou, která se snadno nasazuje a snímá. Ruční mlýnek na kávu moderního tvaru čerstvě namele zrnkovou kávu. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
379 Kč
Prodává MALL
379 Kč
Jiní prodejci
Levněji s novou kartou za

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Libor S.
17.12.2019
Ověřený nákup
Bezva, konečně mám 21 cm.
Miloš T.
15.12.2021
Ověřený nákup
Odporucam
Petr P.
27.4.2021
Ověřený nákup
Mlýnek mile překvapil, mele velmi dobře, rukojeť dostatečně dlouhá, jednoduché řešení, po vychytání hrubosti mletí je káva super ... jen ta úprava hrubosti mletí, dalo zabrat to utáhnout... jinak vše super
Jaroslav G.
26.3.2021
Ověřený nákup
Praktický,snadno může i dítě připravit mletou kávu,doporučuji.
Albert B.
23.3.2021
Ověřený nákup
Mele dobře, jen trochu pomalu :-) Je potřeba ho při mletí držet tak, aby se nerozpadal.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.3.2021
Heureka recenze
Mlýnek na kávu je kvalitní ,doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.1.2021
Ověřený nákup
Výborne melie a je tichý. Káva je veľmi mierne ohriata a krásne vonia. Vďaka dlhej páke sa ľahko ťahá. A aj hrúbka mletia sa ľahko prestavuje. Hravo s ním kávu namelie aj dieťa.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.10.2020
Ověřený nákup
kvalita odpovida cene
Miriam P.
9.10.2020
Ověřený nákup
Výborný výrobek za fajn cenu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.10.2020
Heureka recenze
skvělé zboží za super cenu
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.9.2020
Ověřený nákup
Mlynček (zatiaľ) melie veľmi uspokojivo. Nešťastné je ale riešenie ergonómie - je síce z krásneho hladkého nerezu, ale to spôsobuje, že sa v suchej ruke šmýka a treba vyvinúť dosť sily, aby sa celý mlynček nepretáčal. Nadoba na pomletú kávu drží tiež len vďaka treniu, teda ak ju počas mletia nedržím spolu s telom mlynčeka v ruke, ľahko môže vypadnúť. Pekný mlynček, melie dobre, ale trošku menej prakticky.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.8.2020
Ověřený nákup
Spokojnost
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.7.2020
Ověřený nákup
Klička má znatelně větší otvor než je šroub na v ose mlýnku, takže se občas vzpříčí a jde hůř sundat. Snad se to v čase více "nevyžvýká". Jinak spokojenost.
Michal F.
26.6.2020
Ověřený nákup
Na bezne pomletie kavy postavuje
Marta T.
10.6.2020
Ověřený nákup
výborný