Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 918327

Prestigio Muze A5, PSP5502, tmavě šedý

Prestigio Muze A5, PSP5502, tmavě šedý

DÁREK: Digitální předplatné 6 titulů v hodnotě 4 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2020 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky. Více ZDE.

Prestigio Muze A5 s produktivním 1,2 GHz čtyřjádrovým procesorem a 1 GB RAM je každý úkol zvládnutelný za několik vteřin.
Celý popis
Produkt se již neprodává
2 489 Kč
Zboží od: MALL
2 489 Kč

Popis

Probuďte v sobě umělce

Muze A5 je opravdový fototelefon – jeho pozoruhodné kamery objeví a rozvinou vaši uměleckou stránku. Tvořte nádherné fotky a videa s 8MP zadní kamerou, posílejte je na sociální sítě a sbírejte desítky lajků od přátel. Do fotografování se zamilujete v každém případě – i když jste nikdy neplánovali stát se fotografem. S 2 MP přední kamerou můžete tvořit nádherná selfíčka nebo ji použít pro vysoce kvalitní videohovory, když jste daleko od rodiny a přátel. Obě kamery jsou skvělé – jen začněte a nikdy nebudete chtít přestat!

Silná podpora

S barevným a širokým displejem rozhodně budete chtít sledovat filmy online. To platí i pro kamery – když vytvoříte obsah, můžete jej editovat přímo ve svém smartphonu. Oba úkoly potřebují extra zdroje a Muze A5 má všechny potřebné specifikace. Čtyřjádrový procesor a GB RAM garantují mocný výkon a multitasking, takže můžete dělat, co chcete – od sledování HD filmů po hraní náročných her.


Vlastnosti

Displej
Velikost: 5.0” HD IPS
Rozlišení: 720 × 1280 pixelů
Procesor
Rychlost CPU: 1,2 GHz
Typ CPU: čtyřjádrový procesor
Paměť
Interní paměť: 8 GB
Operační paměť: 1024 MB
Paměťové karty: MicroSDXC (max. 32 GB)