Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1070076

Samsung Galaxy Note8, černý

Samsung Galaxy Note8, černý

DÁREK: Digitální předplatné 6 titulů v hodnotě 4 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2020 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky. Více ZDE.

DÁREK: Digitální předplatné 4 titulů (Blesk, Sport, Reflex, Computer) v hodnotě 5 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2019 nebo do odvolání)! Více ZDE.

AKCE: Získejte navíc bonus k výkupu 4000,– Kč.

Tvořte velké věci! Samsung Galaxy Note8
Celý popis
Produkt se již neprodává
19 990 Kč
Zboží od: MALL
19 990 Kč

Popis


Klikněte pro více informací



Tvořte velké věci

V okamžiku, kdy vezmete do dlaně Galaxy Note8, se před vámi otevře cesta k ještě dokonalejší a zcela přirozené komunikaci. S dotykovým perem S Pen v ruce vyčarujete na Infinity displeji kreativní kouzla neomezená obyčejným rámečkem ani obyčejným ovládáním telefonu.

Rozsáhlé plátno pro vaši kreativitu

Samsung Galaxy Note8 byl navržen tak, abyste mohli snadno realizovat své nápady. Aby vám v kreativní činnosti nestálo nic v cestě. Abyste měli dokonalý přehled o práci i zábavě. Právě proto je vybaven ještě větším 6,3palcovým Infinity displejem. Už vás nebudou omezovat tradiční rámečky nebo nedostatečně velká obrazovka.

* Infinity displej: téměř bezrámečkový, celoplošně skleněný displej dosahující až k okrajům zařízení.

* Rozměr displeje měřeného diagonálně jako celý obdélník je 6,3" a se započítáním zaoblených rohů 6,2".

Stačí jediný tah pera

Možná potřebujete napsat rychlou poznámku uprostřed obchodního jednání. Nebo jen chcete potěšit blízké veselým obrázkem. Samozřejmě můžete aktivovat klávesnici nebo spouštět speciální aplikace. Ale ještě jednodušší je prostě vzít do ruky pero Samsung S Pen a užít si s Galaxy Note8 neobyčejný, ale přesto maximálně přirozený způsob práce s telefonem.

* Obrázky jsou pouze ilustrační.

Dvojnásobně dokonalé fotografie

Note8 je jedinečně kreativním nástrojem. Umožňuje vám užívat si multimediální obsah na rozsáhlejší obrazovce. Dává prostor vaší představivosti díky dotykovému peru S Pen. A navíc je vybaven výjimečným duálním fotoaparátem se dvěma speciálními objektivy. Jeden zajišťuje vysokou kvalitu při až dvojnásobném optickém přiblížení. Druhý pomáhá se širokoúhlými záběry a zaručuje ostré snímky i za horšího světla. Dohromady tvoří dokonalé fotografie.

* Dual Pixel Sensor a objektiv se světelností f/1.7 je pouze u širokoúhlého fotoaparátu.

* Fotografie pořízená pomocí Galaxy Note8.

Luxusně vybavený smartphone

Na první pohled vás uchvátí svým rafinovaným designem. Ale stejně fantastický je Galaxy Note8 i pod půvabným zevnějškem. Ten totiž skrývá mimořádně rychlý procesor, vysoce nadstandardní operační paměť a 64 GB místa pro vaše vlastní soubory. Dalších 256 GB pak snadno přidáte microSD kartou. Ani ta nejnáročnější aplikace tak telefon nezpomalí. To platí i pro vodu nebo zaprášené prostředí, Note8 má totiž certifikaci odolnosti IP68. Lze ho také dobít bezdrátově a vysoce praktická je i podpora používání dvou SIM karet najednou.

* MicroSD karta je prodávaná samostatně.

* Bezdrátová nabíječka je prodávaná samostatně.

* Galaxy Note8 a S Pen s certifikací IP68 se vyznačují odolností proti vodě a prachu. Certifikace voděodolnosti vychází z testovacích podmínek při ponoření do vody do hloubky 1,5 metru až na 30 minut.

Počítač už nepotřebujete

Přehrávejte si obsah ze svého telefonu na velké obrazovce. Upravujte několik dokumentů najednou a zcela přehledně. Využijte aplikace speciálně upravené pro práci na větší ploše. Pracujte s velkým množstvím textu na klasické klávesnici. Upravujte fotografie s ještě větší přesností pomocí myši. S DeX Station je připojení počítačových doplňků k vašemu chytrému telefonu neuvěřitelně snadné. A s dalšími produkty Samsung můžete dokonce natáčet 360° videa nebo vstoupit do virtuální reality.

Vzpomínky vám zůstanou

Co se stane se všemi fotografiemi, nahrávkami, zprávami, nastaveními a dalším obsahem z vašeho starého telefonu? Jenom jedna věc – během pár chvil se přesunou na váš nový Galaxy Note8! Stačí spustit aplikaci Smart Switch, která spolehlivý a rychlý přesun vašich vzpomínek do nového zařízení od společnosti Samsung zařídí.

* Dostupnost služeb se může lišit v závislosti na zařízení. USB konektor je součástí obsahu balení.

Prémiový servis MojeGalaxy

Se službou MojeGalaxy získáte hned tři zajímavé benefity. Možnost kontaktovat speciální infolinku 800 66 53 77, možnost osobního vyzvednutí poškozeného telefonu na území ČR včetně získání náhradního telefonu po dobu opravy a také garanci rychlé opravy při návštěvě zákaznického centra. Více informací naleznete na webu výrobce.


Vlastnosti

  • Displej: 6.3" Infinity displej, Quad HD+ Super AMOLED (2960 × 1440), 521 PPI , Gorilla Glass 5
  • Procesor: Exynos 8895 Quad 2.3Ghz + Quad 1.7GHz, 10nm, 64-bit
  • Paměť: RAM 6GB,