Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1094035

BlackBerry Motion, Dark Grey

BlackBerry Motion, Dark Grey

DÁREK: Digitální předplatné 6 titulů v hodnotě 4 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2020 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky. Více ZDE.

DÁREK: Digitální předplatné 4 titulů (Blesk, Sport, Reflex, Computer) v hodnotě 5 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2019 nebo do odvolání)! Více ZDE.

DÁREK: Digitální předplatné 6 titulů v hodnotě 4 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2020 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky se souhlasem k odběru newsletterů. Více ZDE.

Operační systém: Android 7.1 Nougat; Úhlopříčka displeje: 5.5"; Typ displeje: IPS; Rozlišení displeje: 1920 × 1080; Počet jader: 8; Operační paměť: 4 GB; Interní paměť: 32 GB; Integrovaný fotoaparát: s rozlišením 12 Mpix; Funkce: Wi-Fi, GPS, Přední kamera, Přisvětlovací dioda, LTE, NFC
Celý popis
Produkt se již neprodává
9 990 Kč
Zboží od: MALL
9 990 Kč

Popis

BlackBerry Motion Dark Grey

  • Operační systém: Android 7.1 Nougat
  • Úhlopříčka displeje: 5.5"
  • Typ displeje: IPS
  • Rozlišení displeje: 1920 × 1080
  • Počet jader: 8
  • Operační paměť: 4 GB
  • Interní paměť: 32 GB
  • Integrovaný fotoaparát: 12 + 8 Mpix
  • Funkce: Wi-Fi, GPS, Přední kamera, Přisvětlovací dioda, LTE, NFC

PRÉMIOVÝ DISPLEJ S OCHRANOU PROTI POŠKRÁBÁNÍ

Vychutnejte si brilantní barvy na obrazovce o úhlopříčce 5,5 palce a zajistěte, aby vypadala ostře a profesionálně díky vynikajícímu nano-diamantovému displeji s odolností proti poškrábání, který Váš displej ochrání při každodenním používání.

ODOLÁ VODĚ I POŠKRÁBÁNÍ

BlackBerry Motion je, díky certifikaci IP67, první BlackBerry smartphone odolný proti stříkající vodě a prachu. Je tak ideálním společníkem pro náročné dny a dobrodružné víkendy.

DVA DNY NA JEDNO NABITÍ

BlackBerry Motion je vybaven největší baterií, která kdy v telefonu BlackBerry byla. Díky baterii o kapacitě 4000 mAh můžete s telefonem pracovat naplno až 32 hodin na jedno nabití. Na cestách jistě oceníte také funkci rychlého nabíjení 3.0 a režim Boost.

CHYTRÉ TLAČÍTKO „CONVENIENCE KEY“

Přizpůsobte si chytré tlačítko „Convenience Key“, abyste mohli okamžitě vyvolat aplikace a funkce, které nejčastěji používáte na základě Vaší polohy nebo toho, co právě děláte. Například v autě můžete naprogramovat tlačítko pro spuštění oblíbené hudby, doma stisknutím spustíte fotoaparát, v práci vytvoříte nový e-mail apod.

SNÍMAČ OTISKU PRSTU

Domovské tlačítko zařízení BlackBerry Motion v sobě ukrývá perfektně umístěný snímač otisku prstu pro snadné odemknutí zařízení. Tlačítko může být také použito k přístupu do Lockeru, k fotografování v Locker módu, nebo k potvrzení nákupů, které jste udělali ze svého zařízení.

LOCKER & LOCKER MODE

Skryjte Vaše fotografie, soukromé zprávy a důvěrné dokumenty ve Vašem „osobním trezoru“ – šifrovaná a bezpečná zóna, k níž lze přistupovat pouze pomocí snímače otisku prstu nebo Vašeho hesla.

Ne všechny fotografie mají být sdíleny. V režimu zámku (Locker Mode) můžete fotografovat víkendové radovánky, soukromá selfie nebo důvěrné dokumenty pomocí snímače otisků prstů a tyto snímky jsou chráněny heslem a nejsou nahrány do cloudu.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ BLACKBERRY®

Funkce ochrany soukromí (Privacy Shade) zabraňuje lidem kolem Vás, aby viděli Vaši obrazovku tím, že zablokuje vše kromě malého viditelného prostoru, který ovládáte – dokonalé pro to, když jste venku nebo když právě pracujete s důvěrnými informacemi.

ÚCHVATNÁ KVALITA FOTOGRAFIÍ

Zařízení BlackBerry Motion je vybaveno 12MP fotoaparátem s automatickým ostřením, který zachytí dokonale ostrý snímek v libovolném světle. Širokoúhlý objektiv s velkými pixely a dual-tone bleskem zajišťuje, že Vaše fotografie budou mít vynikající barvy a jas. Pořiďte si křišťálově čisté selfie a připojte se ke konferenčním hovorům na cestách s přední kamerou s 8MP fotoaparátem s pevným ostřením, LCD bleskem a 84stupňovým širokoúhlým objektivem. Navíc nyní můžete ukládat digitální kopie dokumentů, vizitek nebo potvrzení pomocí vestavěného skeneru.


Vlastnosti

  • Konstrukce: Dotykový displej
  • Operační systém: Android
  • **Úhlopříčk