Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1052671

Samsung Galaxy J7, 2017, J730, Dual SIM, zlatý

Samsung Galaxy J7, 2017, J730, Dual SIM, zlatý

DÁREK: Digitální předplatné 6 titulů v hodnotě 4 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2020 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky. Více ZDE.

DÁREK: Digitální předplatné 4 titulů (Blesk, Sport, Reflex, Computer) v hodnotě 5 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2019 nebo do odvolání)! Více ZDE.

DÁREK: Digitální předplatné 4 titulů (Blesk, Sport, Reflex, Computer) v hodnotě 5 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2019 nebo do odvolání)! Více ZDE.

Krásný 5,5“ displej telefonu Samsung Galaxy J7 J730 v luxusně vypadajícím kovovém a tenkém těle zaujme především rychlým procesorem, kvalitním fotoaparátem a nejnovější verzí Android Nougat.
Celý popis
Produkt se již neprodává
5 926 Kč
Zboží od: MALL
5 926 Kč

Popis

Krása kovové konstrukce

Nechejte se okouzlit kovovým provedením smartphonu Samsung Galaxy J7. Jeho elegantní jednolitou konstrukci nenaruší ani fotoaparát na zadní straně. Přední části telefonu pak dominuje fantastický 5,5palcový Full HD displej. Všechny detaily tvoří působivý celek, který si zamilujete na první pohled.

Super snímky v každém světle

Nepotřebujete slunce nad hlavou nebo osvětlení jako z fotografického ateliéru. Zadní fotoaparát Galaxy J7 s 13Mpx rozlišením a světelností f/1.7 vám umožní snadno zachytit vynikající fotografie bez ohledu na světelné podmínky. I momentky z klubu tak budou vypadat perfektně.

* Fotografie jsou pouze ilustrační. Snímky pořízené pomocí telefonu se mohou lišit.

Vykouzlí úsměv na tváři

Váš úsměv je nádherný. A zaslouží si stejně nádherná selfie. Uchovejte si vzpomínky na krásné chvíle díky přednímu fotoaparátu s 13Mpx snímačem, který navíc chytře spolupracuje s LED diodou. Ani ta nejtemnější místa tak nemohou stát v cestě vaší zářivé radosti.

* Fotografie jsou pouze ilustrační. Snímky pořízené pomocí telefonu se mohou lišit.

Bavte se rychlostí

Potěší vás svým elegantním designem, uchvátí vás podívanou na 5,5palcové Super AMOLED obrazovce a získá si vás i dechberoucí rychlostí, se kterou splní zadané úkoly. Srdce telefonu tvoří osmijádrový 1,6GHz procesor se 3 GB RAM, díky kterým vaši práci ani zábavu nic nezpomalí.

* MicroSD karty jsou k dispozici s kapacitou až 256 GB a prodávají se samostatně.

Klíč k telefonu ve vaší ruce

Představte si klíč, který nikdy neztratíte. Který máte vždy s sebou. Nemáte ho po ruce, ale doslova ve své ruce. S Galaxy J7 získáte komfortní způsob odemykání telefonu prostřednictvím otisku prstu. Ten je navíc nejen vysoce pohodlný, ale především mimořádně bezpečný.

Čas i notifikace jako na dlani

Získejte informace rychleji a pohodlněji díky funkci Always on Display. Jejím prostřednictvím si nastavíte čas, kalendář či různé notifikace, které chcete mít nepřetržitě zobrazené na displeji. Na to, abyste byli v obraze, vám tak stačí doslova jen okamžik.

Uložte své soubory online

Nebojte se mít hlavu v oblacích – nebo svá data. Ke smartphonu získáte bezplatný přístup ke službě Samsung Cloud, která vám nabídne 15GB online úložiště pro váš libovolný obsah. Je pouze na vás, jestli ho využijete k synchronizaci pracovních dat, zálohování nastavení telefonu nebo jako sklad fotografií z dovolené.

* Používání Samsung Cloud může být ovlivněno nastavením datových služeb vašeho operátora a dalšími faktory.

Umí udržet tajemství

Ani v okamžiku, kdy svůj telefon půjčíte do rukou jiné osobě, se nemusíte obávat o své soukromí. Před tím, aby cizí oči spatřily, co nemají, ochrání vaše data Zabezpečená složka. V ní uložený obsah je zašifrovaný a přístup k němu můžete získat nebo povolit pouze vy.

* Dostupnost funkce závisí na druhu obsahu, který je šifrován. Funkce Zabezpečená složka pracuje na softwarové úrovni a její používání nezabírá více kapacity úložiště.

Chytřejší chatování

Užijte si komfortnější komunikaci díky možnosti snadného používání dvou uživatelských účtů pro stejnou aplikaci. Teď už vás nečeká žádné náročné nastavování jen kvůli tomu, abyste zůstali v kontaktu jak s kamarády, tak s kolegy.


Vlastnosti a parametry

Displej
  • Velikost displeje: 5,5"
  • Rozlišení displeje: 1920 × 1080 px
  • Typ displeje: AMOLED
  • Jemnost displeje: 401 PPI

Výkon

  • Velikost uložiště: 16 GB
  • Operační systém: Android
  • Čipová sada: Joshua A53
  • Frekvence procesoru: 1,6 GHz
  • Počet jader procesoru: 8 x
  • Velikost RAM: 3 GB
  • Paměťová karta: microSD
  • Senzory: G-senzor, Senzor přiblížení, Senzor okolního světla, Digitální kompas, Gyroskopický senzor, Čtečka otisku prstů
  • Největší paměťová karta: 256 GB
  • Kapacita baterie: 3600 mAh

Připojení

  • Slot na paměťové kart