Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1299953

Niceboy X-fit GPS, černý

Niceboy X-fit GPS, černý

35x

hodnoceno

72 %

spokojenost
Vestavěný GPS modul; Přímé měření srdečního tepu; 22 sportovních aktivit (běh, cyklistika, lyžování, turistika a další); Plně vodotěsný (IP67); Analýza aktivit v české aplikaci (trasa, tempo, převýšení, srdeční tep a další); Monitoring denní aktivity (kalorie, kroky, vzdálenost, tep a další); Monitoring spánku; Přehled aktuálního počasí; Interní paměť aktivit až na 7 dní; Výdrž až 10 dnů; Velký barevný OLED displej 0,96“; Výzva k aktivitě při delší nečinnosti; Upozornění na telefonní hovory, SMS a zprávy z dalších aplikací; Vyhledání telefonu, ovládání hudby a fotoaparátu Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Produkt je momentálně nedostupný.
Ušetříte 369 Kč 1 490 Kč
1 121 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 369 Kč 1 490 Kč
1 121 Kč
Rozbaleno
Levněji s novou kartou za

Recenze (0)

Marcela B.
21.3.2020
Ověřený nákup
Super, věcička. Velká spokojenost. Rychlé dodání.
Kamila D.
1.3.2020
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost s náramkem. Baterie má dobrou výdrž. GPS funguje výborně. Veškeré notifikace s telefonem Sony fungují bez problémů.
Petr N.
1.2.2020
Ověřený nákup
pokud neběží GPS super výdrž
GPS
výdrž
Anna N.
11.1.2020
Ověřený nákup
Koupila jsem je jako dárek přítely a byl moc nadšený a donutilo ho to i k většímu pohzbu každý večer nadšeně sleduje kolik udělal za den kroku :-)
Věra P.
10.1.2020
Ověřený nákup
Spokojenost, zatím funguje vše bez problémů.
Jan K.
24.11.2019
Ověřený nákup
za mě maximální spokojenost
Roman V.
8.3.2019
Ověřený nákup
Splnil očekávání, funguje v pořádku, jen aktualizace fw nejde.
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.1.2019
Ověřený nákup
S náramkem jsem nad míru spokojena. příjemně se nosí a sedí na ruce, spojení s aplikací funguje bez problémů a celá aplikace je přehledná. Nejsem žádný profík ale bohatě dostačuje pro všechny mé aktivity.
Gerhard Z.
15.12.2019
Ověřený nákup
produkt je OK
Tomáš B.
9.12.2019
Ověřený nákup
Pri prvom nabití dlho nereagoval, po zhruba hodine sa spamätal a už funguje. Zatiaľ nič negatívne som nenašiel.
Jiří K.
23.1.2019
Ověřený nákup
+ Dobrá cena i kvalita + jednoduchá obsluha, pěkný vzhled - nezobrazuje sloupcový graf denních výkonů jako na obrázku - horší citlivost GPS, někdy hledá i několik minut - občas nezaznamená údaje o trase - malá výdrž baterie s GPS -chyby v aplikaci Hi Move
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.1.2019
Ověřený nákup
Bohužel hodinky nefungovaly jak měly a byla nutná reklamace.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.1.2019
Ověřený nákup
Zatím jsem spíš nespokojený. K náramku byl dodán naprosto nevyhovující manuál, který je pouhý popis co to má umět, ale jak to obsluhovat tam není. K manuálu jak má vypadat jsem se dostal v "Hi Move" přes "Nastavení", ale pouze v angličtině. Nastavení je složité. Nejde se vrátit, musí se jet znova od začátku. Počet kroků neodpovídá skutečnosti, ukazuje asi 2x víc, než je skutečnost. Blu Tu mezi telefonem a náramkem často vypadává zejména nepřenáší tepovou frekvenci. Tepová frekvence se samovolně zapíná na náramku, ale nepřenáší se na "Hi Move". Kvůli úspoře energie ji musím manuálně vypnout, protože sama se nevypne. Počet kroků, kalorie a vzdálenost se sice přenáší, ale neodpovídá realitě. Rovněž spánek nevím, jakým způsobem se měří, mám to samý úzký proužek hlubokého a lehkého spánku.. Na to, jak byl vychvalován v popisu, jsem zklamán. Antonín Hyška
Lukáš O.
1.1.2019
Ověřený nákup
Zatím se s nimi sžívám, ale co zatím můžu říct,tak se mi nezdá počítání kroků a doufal jsem, že když mají zabudovanou GPS, že se dají propojit s mapou a vidíte trasu pohybu, což ale nejde. Jinak moc se mi líbí barevný displej a možnost číst zprávy na hodinkách.
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.11.2020
Heureka recenze
Uvedený produkt vrátím ,nebyl jsem schopen uvést do provozu i spárovat ho s tabletem a výsledky neodpovídaly se skutečností. Dle mého názoru koupil jsem vadné zboží.