Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2667175

Bosch myčka nádobí SMS4EVW14E + doživotní záruka AquaStop

Bosch myčka nádobí SMS4EVW14E + doživotní záruka AquaStop

Okamžitá sleva
AKCE: Získejte slevu 10 % z uvedené ceny produktu po zadání kódu 10RENEWAL22C v košíku (platí od 8. 8. do 4. 9 2022 nebo do vyprodání zásob)
Volně stojící myčka v energetické třídě C s 6 mycími programy pro 13 sad nádobí. Bosch SMS4EVW14E disponuje automatickým otevíráním dveří EfficientDry a chytrým vzdáleným ovládáním myčky pomocí aplikace Home Connect. Funkce Oblíbený program přináší vlastní kombinace programu a přídavné funkce jedním dotykem.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 4 000 Kč 17 990 Kč
13 990 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 4 000 Kč 17 990 Kč
13 990 Kč
Doprava zdarma
Použité
S novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
6.4.2022
Ověřený nákup
Dobrý pomer cena/výkon. Umytie silneho znecistenia je dobre. Spotreba soli vzhladom na nastavenu tvrdost vody sa mi zda vyssia, ale je to len subjektivny pocit. Predchadzajuca 17rocna Bosch umyvacka bola oproti tomuto typu o dost hlucnejsia. Spokojnost s tymto vyrobkom urcite bude ak vydrzi tolko co ta predchadzajuca :-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.4.2022
Ověřený nákup
Spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.7.2021
Heureka recenze
Výborně myje Tichý chod Spokojenost
Tomáš V.
29.4.2021
Ověřený nákup
Super myčka, tichá, výborná funkce automatické otvírání dviřek pro dosušení, spokojenost....
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.3.2021
Ověřený nákup
Tuto myčku mohu určitě doporučit, jsem s ní spokojený. Za co ubírám hvězdičku je zasekávání spodního koše při výjezdu na rozhraní dveří a myčky. To mi přijde dost nevyřešené a u Bosche bych to nečekal. Musíte tedy vždy koš přizvednout. Další je velikost ventilu AquaStop, který je u konce hadice napojení na vodu - počítejte s větší dírou do linky, pokud hadici povedete skrz stěnu. Určitě by to šlo vyřešit lépe.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.8.2022
Ověřený nákup
Spodní koš se při plnění převažuje, je asi lehčí než u předešlého modelu a dobře nesedí v kolejničkách, hodil by se i košík na drobné předměty (jako byl na příbory), např. zátky, víčka, krátké vařečky apd......Škoda, že jsem ho nechala odvézt s minulou myčkou. Asi bude dobré si košík dokoupit, i když není zrovna levný.
Displej na přední straně dveří, tichý chod
Iva P.
22.7.2022
Ověřený nákup
Dodání o tři dny později s nejasnou omluvou, i když jsem výrobek velmi nutně potřebovali. S dopravcem jsem komunikoval a nebyla žádná zpětná vazba. Za mne veliká nespokojenost se slibovanou a zaplacenou službou. Alibisticky chcete příplatek za dopravu druhý pracovní den, třetí a čtvrtý bez ohledu na to, jestli jsou to po sobě jdoucí pracovní dny, nebo pátek a pondělí. Příště si dám velký pozor, za co si připlácím a komu. Na mé stížnosti se nikdo neozval a ze strany MALL se mnou nikdo neřešil dodávku zpožděnou o čtyři dny. Veliké mínus.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.6.2022
Ověřený nákup
Veľká spokojnosť zatiaľ 😉
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.6.2022
Ověřený nákup
Velmi tichá a super možnost napojení na telefon.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.5.2022
Ověřený nákup
Spokojnost. Mile prekvapenie bolo, ze program ECO vlastne nieje 4:55 hod pretoze 1:15 do konca programu sa vam otvoria dvierka a nastava faza susenia. Cize v podstate uz po 3:40 hod mozte vyberat(mokry) riad von.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.5.2022
Ověřený nákup
Super, zatiaľ funguje v poriadku, je tichá.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.4.2022
Ověřený nákup
Velice tichá, dobře myje.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.4.2022
Ověřený nákup
Jsme s ni spokojeni. Jen netusim proc tam cpou wifi. Stejne se mi to nepodarilo nastartovat a vubec to nevadi
Automaticke otvirani dveri po umyti je dobry napad
zatim nic
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.4.2022
Heureka recenze
Velice tichá a zdá se, že i slušně myje (zatím jsem v ní myl jen 2x).
Dvířka se otvírají ztuha.
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.4.2022
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost.