Marimex bazén Tampa 3,66 x 0,91 m 10340041

Marimex bazén Tampa 3,66 x 0,91 m 10340041

Samonosný bazén Tampa, který lze připojit k pískové i kartušové filtraci. Je velmi nenáročný na údržbu i skladování mimo sezónu. Stačí pouze nafouknout horní límec a bazén napustit vodou. Stoupající sloup vody bazén sám postaví. Celý popis
2 529 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
2 390 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
31.7.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 418226

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
8.8.2016
Ověřený nákup
Hodnocení - velmi dobré. S bazén jsme spokojení, až na nafukovací límec, po 14 dnech používání jsme jej museli dofouknout. Měl by být z pevnějšího materiálu. uvidíme jak dlouho vydrží. První jsme měli 4 roky. Velmi spokojená jsem s rychlým dodáním bazénu. Ještě jednou děkuji,Jana Klímová
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.7.2016
Ověřený nákup
zakoupila jsem sice bazén Tampa,ale přišel mi Bestway,který jsem si neobjednala a bez vysvětlení.
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.7.2020
Heureka recenze
Byla v něm díra
robert g.
12.7.2017
Ověřený nákup
bazen spĺňa naše očakávania,Nakoľko sme si zvykli,že je to produkt na dve sezóny. Skladovaním či chceš alebo nechceš vznikajú prasklinky jak na prstenci tak aj na hlavnom plášti. tomuto sa nedá vyhnúť. Treba rátať s tým, že treba po dvoch sezónach kúpiť druhý
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.6.2017
Ověřený nákup
Bazén kvalitní. Nechápu, proč se nedodává s bazénovými průchodkami (přinejlepším by měla být o nich zmínka, aby zákazník věděl, že jsou zapotřebí pro komfortní napojení hadic od filtrace k bazénu).
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.9.2016
Ověřený nákup
Ale jo, jde to. Stačil by nám i pouze třímetrový průměr. Vnávodu je, že se nemá foukat kompresory. To je od výrobce príma vtip. Nedovedeme si představit foukat límec ústy či pumpičkou. Kompresor to má na to tata tatatatata.... :-) Dost práce je demontáž, tedy vyčištění po ní, skládání a uskladněnízabere více místa než když je bazén dovezen jako nový v krabici - možná jsme však jen nešikovní a neumíme dodržet návod. :-( M
Daniela U.
21.9.2013
Ověřený nákup
Na foto v nabídce e-shopu je vizuálně úplně jiný bazén, než nám byl dodán. Parametry ale souhlasí.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.6.2021
Heureka recenze
K bazénu jsou dodávány přesně padnoucí malé průchodky. K předchozímu bazénu jsem si je musel kupovat. Přitom, že mi tvrdili, že jsou k mému bazénu, tak měly o něco málo širší průměr a musel jsem je do…
Pavel R.
20.7.2020
Ověřený nákup
Vše O.K.
Anita D.
12.7.2020
Ověřený nákup
Som spokojná.
Lukáš T.
8.7.2020
Ověřený nákup
Spokojnosť nadovšetko
Jana M.
13.6.2020
Ověřený nákup
Velká spokojenost, mohu jenom doporučit 👌👌👌
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.7.2019
Ověřený nákup
bazén splnil očekávání
Katarína H.
26.11.2018
Ověřený nákup
Sme spokojní máme bazén už tretí rok a drží sa
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.9.2017
Ověřený nákup
Starý doslúžil, vydržal 2 sezóny