Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Hmotnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují, a poté jsou naloženy do slaného nálevu složeného pouze z vody, soli, vinného octa a citrónové šťávy v bio kvalitě.
můžete mít 1.12. - 4.12.
Rajčatová omáčka Familia je vyráběna v italském Toskánsku z místních čerstvých rajčat uzrálých na slunci do červena. Rajčata byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství, nebyla dálkově transportována ani skladována.
můžete mít 1.12. - 4.12.
Tento extra pálivý krém je vyroben z čerstvých italských bio feferonek uzrálých na slunci. Díky šetrné přípravě si krém uchovává plnou přírodní vůni a chuť pálivých feferonek. Dodává čistou ostrou chuť a vylepšuje omáčky, masové a grilované pokrmy, těstoviny, indická a thajská jídla.
můžete mít 1.12. - 4.12.
V Čechách není používání passaty – drcených rajčat – zatím příliš rozšířeno. Na rozdíl od rajského protlaku se při výrobě passata nezahušťuje a tak si uchovává více přirozené chuti a vůně rajčat než rajský protlak.
můžete mít 1.12. - 4.12.
Kimči je tradiční korejskou specialitou. Jedná se o nepasterovanou mléčně kvašenou směs zeleniny, která je tradičně dochucena rybí omáčkou, česnekem a chilli papričkami. V této veganské verzi je však rybí omáčka nahrazena sójovou omáčkou shoyu.
můžete mít 1.12. - 4.12.
Sója edamamé se sklízí ve chvíli, kdy jsou lusky ještě mladé, zelené, nasládlé a křupavé. Obsahuje spoustu bílkovin a vlákniny a tradičně se používá do salátů a stir-fry pokrmů (rychlé osmahnutí na oleji).
můžete mít 1.12. - 4.12.
Řecké olivy zelené s mandlí KREOLIS 240 g
můžete mít 4.12.
Hledáte chutný broskvový kompot s opravdu velkými kusy ovoce? Kreolis nabízí rovnou celé půlky lahodných měkkých zralých broskví!SLOŽENÍ broskve 58%, voda 31%, cukr 5%, glukózo – fruktózový sirup 4%, regulátor kyselosti: kyselina citronová, antioxidant kyselina L-askorbová.
můžete mít 4.12.
Bílé fazole cannellini ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Jsou výborné do polévek, zeleninových a masových směsí a salátů. Jdou dobře rozmixovat a hodí se proto jako základ různých pomazánek a krémů.
můžete mít 1.12. - 4.12.
Černé fazole ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Jsou výborné do polévek, zeleninových a masových směsí a salátů. Jdou dobře rozmixovat a hodí se proto jako základ různých pomazánek a krémů.
můžete mít 1.12. - 4.12.
Milovníkům odvážných chutí doporučujeme pikantní stroužky česneku konzervované v olivovém oleji, kterému dodávají ostrost kalábrijské chilli papričky. Výborně se hodí jako předkrm a doporučujeme si ho vychutnat na rozpečeném chlebu.
můžete mít 1.12. - 4.12.
Lišky naložené v olivovém oleji si můžete vychutnat jako předkrm či přílohu. Liška je ceněná, chuťově výtečná, se specifickým aroma. První záznamy o konzumaci pocházejí ze 16. století. Je významným artiklem v celosvětovém měřítku, ročně se jí prodá asi 150–200 tisíc tun.
můžete mít 1.12. - 4.12.