Akuna AkuKEFIR - Nápoj plný života 10 x 7 g

Akuna AkuKEFIR - Nápoj plný života 10 x 7 g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
AkuKEFIR je směs na přípravu poctivého domácího kefíru. Tento nový produkt obsahuje 7 desetigramových sáčků s touto směsí a vytvoříte z něj pomocí fermentace až 70 litrů úžasného kefíru z pohodlí vašeho domova. Hlavní výhodou tohoto procesu je jeho čerstvost. Celý popis
450 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
389 Kč
Partner: Vivantis

Skladem u partnera 4 kusy

24.9.2021 - 27.9.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Zboží partnera Vivantis

Prodej zastřešuje MALL.CZ včetně případné reklamace či vrácení zboží.
Partner odesílá zboží v samostatné zásilce.
Partner určuje způsoby a ceny doručení.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 100052243361

Popis

AkuKEFIR je směs na přípravu poctivého domácího kefíru. Tento nový produkt obsahuje 7 desetigramových sáčků s touto směsí a vytvoříte z něj pomocí fermentace až 70 litrů úžasného kefíru z pohodlí vašeho domova. Hlavní výhodou tohoto procesu je jeho čerstvost. Doma si tedy vytvoříte chutný čerstvý nápoj a navíc šetříte také naši planetu, protože domácí výroba je ekologická. Doma vyrobený kefír obsahuje daleko víc živých kultur, než průmyslově vyrobený kefír z obchodu. 

Kefír je tradiční nápoj, který pochází z Kavkazu i Tibetu, je léty prověřený a má spoustu blahodárných účinků na lidský organismus. Tento mléčný výrobek se nejčastěji připravuje z mléka. V recuptuře společnosti Akuna je použit ovocný cukr – tedy fruktóza – který slouží jako nosič probiotických kultur a současně jako iniciátor procesu fermentace (kvašení). Fermentace je proces, při kterém se kefírové kultury krmí laktózou (mléčným cukrem), mění ho na kyselinu mléčnou, oxid uhličitý a další látky. Snižuje se u ní glykemický index a pro naše tělo se tak produkt stává lépe stravitelný. Při fermentaci fruktózy pak vzniká etanol (jinými slovy: fruktóza se přeměňuje částečně na etanol) – vzniká tedy skutečný kefír téměř identický s kefíry tvořenými podle původní receptury. Takto vzniklý výsledný nápoj tolerují v drtivé většině případů i osoby s intolerancí na laktózu. Na rozdíl od jiných kysaných mléčných nápojů jsou v něm obsaženy nejen mléčné bílkoviny a tělu prospěšné bakterie, ale i kvasinky, tuky a cukry. Zejména obsah kvasinek jej odlišuje od všech ostatních kysaných nápojů a dodává mu charakteristickou chuť, která může při delší době skladování působit až lehce štiplavým dojmem.

Složení:Ovocný cukr (krystalická fruktóza), lyofilizovaná kefírová kultura.   Obsažené kmeny: Lactococcus Lactis susp. Lactis, Lactococcus Lactis susp. Lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc, Lactobacillus Brevis, Saccharomyces cerevisiaeDávkování:Obsah sáčku nasypte do 1 litru mléka (nejlépe plnotučného) o pokojové teplotě teplotě 20 – 300C . Roztok řádně promíchejte, přikryjte nebo uzavřete a nechejte působit při pokojové teplotě 20– 250C po dobu 12 – 48 hodin. Po dokončení přípravy uložte v chladničce do spotřebování.Balení:

10 × 7 g

Upozornění:

Obsahuje alergen – mléko.