Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 13256633

KATFINGER | Profi Resin | sada damaškových nožů 7ks | KFs011

KATFINGER | Profi Resin | sada damaškových nožů 7ks | KFs011

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Sada sedmi damaškových kuchyňských nožů ze série Resin. 67 vrstev damaškové oceli o tvrdosti 60±2 HRC. Profesionální ruční dobroušení a leštění. Ergonomické rukojeti z pryskyřice se zapuštěnými hliníkovými vlákny. Celý popis
18 150 Kč
Zboží od: KATFINGER
18 150 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

29.4.2024 na výdejním místě
29.4.2024 - 30.4.2024 na vaší adrese

Popis

Kompletní sada všech nožů ze série Resin se kterou zdoláte v amatérské i profesionální kuchyni jakýkoliv úkon.

  • Čínský nůž, který svým vzhledem připomíná řeznický sekáček, má opět původ v rychlém vaření a asijské gastronomii, ale je však zcela jiné konstrukce. V porovnání se sekáčkem je čínský nůž lehký a tenký, aby neunavovalo ruce kuchaře při celodenní tvrdé dřině. Ostří čínského nože není rovné, jak by se na první pohled mohlo zdát, ale mírně prohnuté, a to nejméně ze všech kuchyňských nožů s prohnutým ostřím.
  • „Santoku" což v přesném překladu znamená tři ctnosti (sekání, krájení a drcení), vystihuje přesně to, v čem tento nůž vyniká. Díky své výšce čepele až skoro po špičku zajišťuje pohodlné sekání, jeho dlouhá čepel zajišťuje pohodlný a dlouhý řez a s velkou plochou a tvrdostí čepele pro vás nebude drcení jakékoliv suroviny problém.Japonská tradice mečířství a nožířství je těsně spjata se středověkými bojovníky samuraji. Santoku 7" z damascénské oceli má tudíž svým tvarem kořeny, jíž ve starověkém Japonsku.
  • Nože na pečivo se vždy vyznačují zubatým ostřím, kterým snadno a rychle rozkrojíte chleba nebo rozpůlíte rohlík. U kvalitního nože na pečivo je velice důležité, aby vlnité ostří bylo mírně prohnuté, aby se zachovala možnost s nožem mírně kolébat pro perfektní dokrojení pečiva.
  • Damaškový nůž na maso má speciálně uzpůsobenou čepel se špičkou pro přesné krájení a čištění nejen masa.
  • Nůž šéfkuchaře se stal v západních zemích nejoblíbenějším a nejpoužívanějším tvarem nože pro amatérské i profesionální kuchaře.
  • Univerzální, nebo také špikovací a nakrajovací nože, jsou tím nejvšestrannějším pomocníkem v jakékoliv kuchyni. Doma většina lidí sáhne po malém noži na drobnější práce a v profesionálních kuchyních má díky svému tvaru i délce také spoustu využití.
  • Menší nože jsou v kuchyni nejpoužívanější. Takovýmto damaškovým nožem můžete čistit zeleninu, maso, dělat ozdobné mísy nebo vykrajovat do potravin umělecká díla. Malým nožem s ostrou špičkou a čepelí se dají dělat velice malé a přesné řezy, důležité k dosažení perfektního výsledku vašeho pokrmu.

Sada obsahuje:

 

  • Damaškový nůž Čínský kuchařský 7"
  • Damaškový nůž Santoku 7"
  • Damaškový nůž na pečivo 8"
  • Damaškový nůž na maso 8"
  • Damaškový nůž šéfkuchaře 8"
  • Damaškový nůž univerzální 5"
  • Damaškový nůž na zeleninu 3,5"