Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1243827004

Yedoo Odrážedlo TooToo Lime

Yedoo Odrážedlo TooToo Lime

TůTů! Z cesty! Já jedůů! TooToo vás překvapí nejen kombinací barev, ale také tím, jak snadno a brzy si ho děti podmaní. Vzdálenosti přestanou být problém stejně jako pozdější přechod na jízdní kolo. Celý popis

Barva

2 990 Kč
2 749 Kč
Zboží od: MALL
2 990 Kč
2 749 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
Rozbaleno / jiní prodejci
S novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
9.10.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
2.5.2021
Ověřený nákup
Skvělý prostředník mezi motorkou enduro a šlapacím kolem. Je lehoučké, skvěle padne 2 i 3,5letému dítěti. Dítě se na něm naučí brzdit zadní brzdou a rovnováze. Určitě doporučuji tuto řadu kvůli dorazům řidítek.
Velmi lehké
Dorazy řidítek
Možnost nastavení výšky sedla
Zadní brzda
Krásné designy
Reflexní prvky
Matej V.
15.1.2021
Ověřený nákup
Kvalitne, vhodne aj pre menšie deti (kupované pre 1,5 ročného)
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.6.2020
Heureka recenze
Super odrážedlo, dobře zpracované Lehké
Škoda že píši český produkt... vyrobený v Číně...
Radka V.
26.6.2020
Ověřený nákup
Odrážedlo super, lehké, takže jej syn zvládne vytlačit i do většího kopce. Oceňuji spolehlivou a velmi lehce ovladatelnou brzdu. Mladší, dvou lety při výšce 94cm na něj také bez problémů dosáhne.
Nastavitelná výška řídítek i sedla
Lehce ovladatelná brzda
Nemá blatníky :-)
Musíme teď všude pěšky s odrazedlem,syn chce každý den jezdit:-)
Hana K.
19.5.2020
Ověřený nákup
Velmi pěkné zpracování, máme pouze drobnější dcerku a úplně u ní neplati od 1,5roku, musela si chvíli počkat, jinak perfektní :D
Josef H.
1.8.2022
Ověřený nákup
Velmi dobře zabalené naprostá spokojenost
Viera Z.
22.4.2021
Ověřený nákup
Veľmi dobrý darček pre vnúčika. Ide ľahúčko, už len zvládnuť techniku brzdenia.
Jana Č.
17.4.2021
Ověřený nákup
Designem splňuje očekávání 💪. Připraveno jako dar. Na hodnocení v praxi si tedy musíme počkat.
Lucie R.
23.7.2020
Ověřený nákup
Kolo je moc krásné, lehké a dcera je z něj nadšená.
Pavlína V.
15.7.2020
Ověřený nákup
Za nás nejlepší voba😊
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.6.2020
Heureka recenze
Kvalita zpracováni Vypadá skvěle
Tomáš B.
8.6.2020
Ověřený nákup
Good
Tereza H.
4.6.2020
Ověřený nákup
Výborné kolo, maximální spokojenost 👍
Barbora J.
2.6.2020
Ověřený nákup
Prostě skvělé :)
Jaromir G.
26.5.2020
Ověřený nákup
Kolo je kvalitně zpracováno Krásný design
Minimální odpor na ložiscích
Měkké řidička a sedátko
Nejdou přetočit řídítka
Lanko brzdy dře o nohu - musí se přilepit
Lehce hází rávky