Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1340977

Mora OP 640 S

Mora OP 640 S

54x

hodnoceno

78 %

spokojenost
Klasický odsavač par v energetické třídě C a stříbrném provedení. Mora OP 640 S disponuje 3 rychlostmi výkonu, tlačítkovým ovládáním, LED osvětlením a hliníkovými omyvatelnými filtry proti mastnotám. Odsavač umožňuje práci v odtahovémrecirkulačním režimu. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Produkt je momentálně nedostupný.
1 990 Kč
1 912 Kč
Prodává MALL
1 990 Kč
1 912 Kč
Levněji s novou kartou za

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
24.7.2020
Heureka recenze
trošku dodělat,zahodit montážní návod a zamontovat řemeslně. Je třeba mít silikon a výsledek je super,za pár kaček. cena a výkon o.k
je třeba dodělat parodie na zpětnou klapku
Lucie K.
8.4.2020
Ověřený nákup
Vypadá moc hezky, cena přijatelná. Funguje jak má. Výrobek doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.1.2022
Ověřený nákup
Vzhledově vypadá ok, ale narozdíl od popisu zboží je připravený jen na horní odtah. Na všechny ostatní způsoby odtahu nepoužitelný, leda po nějakém kutilském zásahu, který by pravděpodobně znamenal podmínek záruky.
Jaroslav F.
1.10.2021
Ověřený nákup
docela dobré
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.6.2021
Ověřený nákup
Som spokojný s produktom
Václav H.
7.6.2021
Ověřený nákup
Rychlé a včasné dodání. Mohu doporučit.
Zbyněk D.
25.3.2021
Ověřený nákup
Dnes manželce spadla plastová krytka do polévky.
image.idimage.idimage.id
Pavel S.
24.3.2021
Ověřený nákup
Som spokojný
Anna Š.
15.3.2021
Ověřený nákup
Spokojnosť
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.1.2021
Ověřený nákup
Nekvalitní
Milada J.
12.1.2021
Ověřený nákup
Odsávač funguje dobre, no ochranné sklo je upevnené v umelej hmote, už sa nám vylomilo.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.11.2020
Ověřený nákup
S vyrobkom niesme spokojni, fungoval necele 4 hodiny a nasledne iba svietil.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.11.2020
Ověřený nákup
Polský šmejd který fungoval jeden den.Druhý den fungovalo pouze osvětlení,motor už ne.
Sergio L.
30.10.2020
Ověřený nákup
Za par dnů, zasekl ventilator musil rozebrat a opravit (nechtěl tahat na reklamace). Opravil, zatim pracuje. - neni moc kvalitný, spiš nedoporučim.
lubica k.
24.6.2020
Ověřený nákup
Odsavac sa po 2 spusteni pokazil,vo vnutri zacalo nieco buchotat a rapkat.Ako ked si deti davali plast do kolesa na bycikli aby rapkali.Poslala som ho spät a cakam na odpoved
Ceska znacka a zaujimave je,ze sa vyraba v Polsku,no proste srot.Dala som na Cesku kvalitnu znacku a prisiel srot z Polska