Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 688864

BaByliss E837E + 3 roky prodloužená záruka

BaByliss E837E + 3 roky prodloužená záruka

41x

hodnoceno

86 %

spokojenost

2x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Výprodej
Profesionální sada Babyliss E837E pro zastřihování vlasů i vousů a navíc i s nástavcem na celé tělo! Tento zastřihovač Babyliss je omyvatelný pod vodou. Má extra tvrdé, odolné a samolubrikační nerezové čepele. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 691 Kč 1 490 Kč
799 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 691 Kč 1 490 Kč
799 Kč
Platí do 5.6.2022 nebo do vyprodání
Levněji s novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Ján M.
27.3.2022
Ověřený nákup
Rýchle dodanie, pomer kvalita cena fajn
Miloš D.
26.1.2022
Ověřený nákup
Co sa týka strojčeka na telo super, ale čo sa týka strihania vlasov slabé...
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.1.2022
Ověřený nákup
NEKUPOVAT Od Babyliss som mal 3 strojceky tiez s Wtech planzetou(samoostrenie) a tie boli skvele, prestali vsak vyrabat. Novy som kupil som na zaklade dobrych recenzii..... Tento je vsak tradicna pasca, strojcek s viacerymi nadstavcami nerobi poriadne nic. Vratit sa vsak neda, hygienicky artikel. Takze rovnaka technologia, iba to nefunguje, kde na ukor setrenia je strojcek aj nadstavce male/uzke. Strojcek sa zohreje uz po 1 min pouzivania, co nevzbudzuje doveru. Strizna lista je uzka/kratka a pri rychlejsom pohybe nestiha strihat(sticuje) a rovnako sa zle "klze"-subjektivny pocit pri prechode po pokozke, teda ma tendenciu robit schody ak nemate pevnu ruku. Aby strojcek stihal, musite ist extremne pomaly. Rano vacsinou vsetko stiham a mam cas sa venovat strojceku.... Co sa tyka planzetoveho nadstavca, ten neponuka takmer ziadny vykon v porovnani s beznym pristrojom. Skusil som aj "udrzovanie" aj cisto odholenie. Planzeta prestane fungovat takmer okamzite, lebo sa upcha, a treba ju umyt a vyfukat. Okrem toho na odholenych miestach takmer vobec nepodbera, a treba prejst strojcekom vela krat. Zastrihavac do nosa, velmi rychlo sa zahreje kovovy nadstavec, co moze byt trochu zvlastny pocit, hlavne ked treba s nadstavcom tlacit. Toto vsak vyzera byt specifikacia dizajnu, mozno hrebienkove zastrihavace su lepsie. Niekto moze byt spokojny, no recenzie su vo vseobecnosti neobjektivne, tak ako ta moja. Zaobstarajte si na vlastne riziko.
Strojcek je ozdobny, iba na nudzove pouzitie.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.11.2015
Ověřený nákup
Skvalý strojek. Oceňuji zejména různé typy násad a výdrž baterie. Není co vytknout.
Marta Z.
20.2.2020
Ověřený nákup
Šikovný stroj
Eva Š.
7.4.2019
Ověřený nákup
Manzel zatial velmi spokojny.
Silvie Š.
4.1.2019
Ověřený nákup
Nádstavce se velmi lámou. Na holení super, na vlasy bych nedoporučila. Škoda, sázeli jsme na značku.
Autor si přál zůstat v anonymitě
31.1.2018
Ověřený nákup
Prozatím spokojenost
Ondřej F.
2.1.2018
Ověřený nákup
výborný strojek-tichý a praktický.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.7.2017
Ověřený nákup
Velká spokojenost...
Miroslav H.
28.12.2016
Ověřený nákup
Skvělé, už jsem koupil dva. Jeden jako dárek.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.1.2016
Ověřený nákup
S výrobkem jsem velmi spokojena, splnil moje očekávání.
Tomáš L.
2.9.2015
Ověřený nákup
Zastřihovač jsem vybíral dlouho, nakonec zvolil tento BaByliss a můžu říct, že je jedním slovem perfektní. Strojek je lehký a skvěle padne do ruky. Stříhá dobře, nástavce drží nastavenou délku střihu vousů (což byl u mého předchozího zastřihovače vousů jiné značky dost problém, stačilo přitlačit a strojek zastřihoval na minimální délku 0,5 mm). Má velký výběr nástavců, zvlášť nástavec pro délku zastřižení 0,5 - 3,0 mm je super. Nástavců by teda ve finále stačilo i méně. Stojánek je také šikovný, zabere minimum místa ve skříńce v koupelně. Nemám co vytknout....