Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1000715

Braun MGK3040

Braun MGK3040

70x

hodnoceno

88 %

spokojenost
Zastřihovač Braun MGK3040 je vybaven několika druhy zastřihovacích hřebenů a je plně omyvatelný. Díky této výbavě ho můžete snadno použít k zastřihování vousů, vlasů a také k detailní úpravě tvaru strniště. Součástí balení je i žiletkový holicí strojek, který poslouží k hladkému oholení těla. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Produkt se již neprodává
1 155 Kč
Prodává MALL
1 155 Kč

Recenze (0)

Patrik L.
9.6.2020
Ověřený nákup
Žádný problém za mě ok.
Renata U.
5.6.2020
Ověřený nákup
Holicí čepel úzká, spíše na krátké fousy a na stříhání vlasů nedoporučuji
jakub h.
4.6.2020
Ověřený nákup
uzasny. velikostne. kompaktni. uzasne striha. mnozstvi nastavcu. doporucujiiiiii
Jiří M.
4.6.2020
Ověřený nákup
Docela zklamání, přístroj je vhodný jen na velmi malé zastřihávání, velké stříhání hustých vlasů nedokáže. Nože jsou velmi jemné a to na vlasy moc nejde,snad ještě vousy a chloupky.
Stanislava H.
28.5.2020
Ověřený nákup
s výrobkem jsem spokojena
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.5.2020
Heureka recenze
Dobrý splnil očekávání
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.5.2020
Heureka recenze
slabý výkon
Aziz A.
24.4.2020
Ověřený nákup
-
Nikola Š.
22.4.2020
Ověřený nákup
Máme chvilku. Zatím funguje jak má
Julius S.
11.3.2020
Ověřený nákup
Funguje jak má,akorát do ruky,spolehlivý.
Anna B.
7.3.2020
Ověřený nákup
Jemné,delší vlasy bere pomalu/cca4cm/,vousy neodskoušené.Celkově doba stříhaní dlouhá. Dobrě se drži,lehký.
Ján L.
5.2.2020
Ověřený nákup
Spoľahlivá značka, výborne zastriháva, dlhá výdrž batérie. Jediné, čo trochu prekáža, je 8 hodinové nabíjanie, ale to je u väčšiny štandard.
Alena V.
20.1.2020
Ověřený nákup
nabíjecí,dobrý
Monika M.
26.12.2019
Ověřený nákup
Spokojnosť
Martin V.
9.3.2019
Ověřený nákup
Supr na krátké vlasy a hlavne na vousy.