Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1332148

SENCOR SHP 7411BK

SENCOR SHP 7411BK

Souprava zastřihovače vlasů12 výměnnými nástavci a čepelemi z nitridu titanu. Sencor SHP 7411BK je vybaven tichým vysokorychlostním motorem a vestavěným akumulátorem Li-Ion 600 mAh. Díky technologii rychlého nabíjení poskytuje plné nabití již za dvě hodiny. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 460 Kč 1 299 Kč
839 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 460 Kč 1 299 Kč
839 Kč
S novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
24.3.2021
Ověřený nákup
Velké množství příslušenství.
Hlavy nejdou dobře docvaknout.
Citlivé tlačítko je nesmyslně umístěno, takže o něj často zavadíte, a omylem strojek spustíte.
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.11.2019
Heureka recenze
dobrý poměr ceny a kvality široký výběr nástavců
Denisa Z.
27.1.2022
Ověřený nákup
Strojek hrozně řve a trhá vlasy
Juraj B.
30.11.2021
Ověřený nákup
Veľmi spätný strojček neodporúčam
Miroslava Š.
27.11.2021
Ověřený nákup
Spokojenost. Doporučuji
Roman K.
26.11.2021
Ověřený nákup
Malý lehký šikovný vydrží. Nůžky by se šikli.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.11.2021
Ověřený nákup
Výborný jak na vlasy tak i na vousy,tichý provoz,velké příslušenství.
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.11.2021
Heureka recenze
bohaté příslušenství doufám, že i vysoká bateriová výdrž nabíjecí adapter kompatibilní s USB mini
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.11.2021
Heureka recenze
Цена
Насадка для носа
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.2.2021
Ověřený nákup
Ok, ale už by som nekúpil :-)
Jiří Š.
7.2.2021
Ověřený nákup
Tlačítko pro zapnutí/vypnutí je umístěno dost nešťastně. Při přehmátnutí je dost lehké přístroj vypnout uprostřed činnosti a to občas dost bolí. Má to hodně příslušenství. Až moc, řekl bych a nevejde se všechno do stojanu.
Viktória L.
8.7.2020
Ověřený nákup
Spokojnosť, hlavne s rýchlym doručením.
Jan Z.
22.5.2019
Ověřený nákup
Prozatím naprostá spokojenost, strojek je silný, má dlouhou výdrž a bohaté příslušenství. Trošku nešikovně je umístěno spouštěcí tlačítko - při manipulaci si ho občas nechtěně vypnu. Celkově ale velmi dobrý strojek za slušnou cenu.