10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 649245

Sony MicroSDHC 32 GB (class 10) 90MB/s + adaptér na SD

Sony MicroSDHC 32 GB (class 10) 90MB/s + adaptér na SD

Vysokorychlostní microSDHC karta s kapacitou 32 GB a rychlostní třídou class 10, UHS-1 vhodná i do přístrojů s extrémními nároky. Rychlost přenosu dat až 90 MB/s Celý popis
Produkt se již neprodává
499 Kč
Zboží od: MALL
499 Kč

Popis

  • Vysokorychlostní karta microSD, 32 GB Sony micro SDHC 32 GB SR-32UY
  • Přenosová rychlost (čtení) až 90 MB/s
  • Rychlostní třída UHS-1, Class 10


File Rescue

Někdy se něco pokazí a data, ať již jsou to fotografie či soubory, se poškodí nebo ztratí. Software File Rescue* je výkonný nástroj pro obnovu poškozených nebo ztracených dat a díky jednoduchému ovládání je vhodný pro každého. Podporuje rovněž video ve formátu XAVC S a rozlišení 4K. Pro majitele paměťové karty značky Sony je k dispozici ke stažení zdarma. *Nezaručujeme obnovu veškerých dat. Některé soubory nemusí být možné obnovit v důsledku stavu dat. Pokud dojde k poškození nebo závadě paměťové karty, tento stav obnovit nelze.

Nekompromisní rychlost

I velké mediální soubory přenesete do počítače během okamžiku. Díky rychlosti čtení až 90 MB/s strávíte kratší dobu čekáním, takže budete moci věnovat více času práci nebo zábavě.

Vysoká kapacita

Ve svém smartphonu, tabletu nebo jiném kompatibilním zařízení můžete mít uloženy stovky fotografií, filmů a audiosouborů!

Včetně adaptéru pro karty SD

Včetně adaptéru pro karty SD, který usnadní přenos dat do notebooku a zajistí kompatibilitu se zařízeními, která podporují plnoformátové karty SD.

Vysoká spolehlivost

Dokonalá spolehlivost a odolnost i při intenzivním používání: odolné proti rentgenovému záření, vodě, teplotě a nárazům.