GoGEN MXM 421 4GB, černá/červená

GoGEN MXM 421 4GB, černá/červená

MP3 přehrávač s vestavěnou pamětí pro vaše oblíbené videa a skladby. Snadné ovládání díky LCD displej, Bluetooth, Vstup pro Micro SD karty, mikrofon pro hlasové záznamy, ekvalizér, PLL FM tuner s možností nahrávání, funkce USB disku, dobíjecí baterie s výdrží až 8 h. Celý popis
799 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem poslední 1 kus

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1102971002

Recenze (0)

Marta P.
8.6.2020
Ověřený nákup
Přehrávání je kvalitní,klip drží dobře přenosný
Vydrz přehrávání max 2 hod. V popisu výrobku je až 8 hod.Musi se často nabijet
Marie Š.
31.3.2020
Ověřený nákup
Spokojenost, hudba bez šumu, dá se vypnout a pak pokračovat, kde jsem skončila. Možno nastavit i časovač vypnutí.
Zuzana R.
28.2.2020
Ověřený nákup
Spokojnosť, za tu cenu som nemala veľké očakavania, prehravac potesil, prehladne menu, jednoduche ovladanie. kvalita zvuku pre mna postscujuca, pre narocnejsich skor nie
Denisa T.
10.1.2020
Ověřený nákup
Mp3 je super, využívaná na běhání s bezdrátovými sluchátky. Zatím žádný problém ve spojení. Klip pevně drží, nepadá při běhu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.7.2021
Heureka recenze
Rádio nic moc jen šum a stanice stále vypadávají , bluetooth si mi nedaří připojit se sluchátky ,celková nespokojenost !!!
Katarína N.
9.1.2021
Ověřený nákup
Produkt ma len jednu chybu, nie je mozne pouzit radio s bluetooth sluchatkami, radio totiz nema integrovanu antenu, ale vyuziva externu, a teda musia byt sluchatka v slote
Hana B.
31.3.2020
Ověřený nákup
funkce snadno ovládají i děti, ale bohužel je problém s dobíjením
Zdeňka Š.
22.2.2020
Ověřený nákup
Vydrží málo v provozu než bylo propagovano
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.1.2020
Heureka recenze
šikovné
Milan P.
2.1.2020
Ověřený nákup
m
Lubomír Štych Š.
19.3.2019
Ověřený nákup
👍