Bayer Design Hello Baby panenka, 46 cm

Bayer Design Hello Baby panenka, 46 cm

Hello Baby je panenka o velikosti 46 cm s kvalitními dupačkami s obrázkem princezny a čepičkou. Když jí dáte napít z láhve, bude pohybovat ústy a vesele si přitom pocucávat. Když jí stisknete její levou ruku, bude říkat Táta. Celý popis
1 099 Kč
929 Kč
-15%
Od prodejce MALL

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 695025

Hodnocení (23)

98 %
521 x
42 x
30 x
20 x
10 x

Recenze (12)

Všechny recenze
Jana H.
Panenka je krásná, kvalitní. Udělala dceři radost.
Eva K.
Zboží přišlo v daném termínu a v pořádku

Hodnocení (23)

98 %
521 x
42 x
30 x
20 x
10 x

Recenze (12)

Jana H.
31.12.2020
Ověřený nákup
Panenka je krásná, kvalitní. Udělala dceři radost.
Eva K.
24.11.2020
Ověřený nákup
Zboží přišlo v daném termínu a v pořádku
Zdeňka R.
30.12.2019
Ověřený nákup
Panenka je lehká a dělá to co je avízováno. Vnučce (3 r.) se líbí hlavně krmení panenky :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.5.2017
Ověřený nákup
-dárek pro vnučku -množství funkcí dostačující -hlasitost akorát -akorát bych zvolila jiný materiál na obleček, všechno se na to chytá
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.1.2017
Ověřený nákup
Panenka plní přesně svůj účel, je hezká na pohled a fukcí tak akorát.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.1.2016
Ověřený nákup
Panenka má pěkný obličejík, saje z lahvičky-hýbe pusinkou.
Lucie Z.
25.6.2015
Ověřený nákup
Naprosto úúúúžasná. Dcera ji dostala k 3.narozeninám a je z ní nadšená - stejně jako my rodiče, protože to není žádná přehnaně hlučná panenka. Má nádherný obličej a funkce (hlavně pití z lahvičky) jsou moc hezké.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.12.2014
Ověřený nákup
Krásná panenka, velice milý obličej i pěkné tělo ... nedá se vůbec srovnávat s jinými známými značkami ... tato je stokrát krásnější,oproti jiným může být i svlečená nebo bez čepičky, veliká spokojenost
Kamila S.
19.11.2014
Ověřený nákup
Nádherná panenka už pro dvouleté holčičky. Panenka má nádherný obličej a něžný miminkovský výraz, oproti ostatním panenkám. Krásné oblečení a propracování. Zatím jsme nevyzkoušeli, bude to Vánoční dárek, ale určitě bude doma velká radost. :o) Panenka rozněžní i dospělé. Určitě doporučuji!
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.11.2014
Ověřený nákup
je to vánoční dárek
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.11.2014
Ověřený nákup
je to vánoční dárek
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.11.2014
Ověřený nákup
Výrobek splnil očekávání -bez připomínek