Značka
Cena
Dostupnost
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Zrání na bariku 24 měsíců Teplota podávání: 18–20 st. C Vivino: 4.1
můžete mít 3.4. - 4.4.
Obsah láhve: Magnum 1,5 litru Trplota podávání: 6–8 st. C Alkohol:13% Vivino: 3.8
můžete mít 3.4. - 4.4.
Cukr: 63, 1 g/l Kyselinka: 6,3 g/l Teplota podávání: 10–12 st. C Vivino: 3.5 Oceněno na Prague Wine Trophy: Prague Premium Gold 2020
můžete mít 3.4. - 4.4.
Teplota podávání: 18–20 st. C Zraje v ocelových tancích po dobu 1 roku Vivino: 4.0 Patří mezi 2% nejlepších světových vín Merlot a Syrah pro toto víno pocházejí z vinice Mas Vell, která je zasazena jižně od vinařství s úplným vystavením slunci a maximalizuje tak potenciální zralost pro hrozny.
můžete mít 3.4. - 4.4.
Ten Bon Joviho kluk je ale šikovnej. Udělal s tátou nejlepší rosé na světě pod taktovkou Gérarda Bertranda, nejlepšího francouzského vinaře roku 2020. Zdali je opravdu nejlepší, to nedokážeme posoudit, protože tolik rosé jsme ještě nevypili.
můžete mít 3.4. - 4.4.
Teplota podávání: 5–6 st. C
můžete mít 3.4. - 4.4.
Stárnutí 24 měsíců na kvasnicích Teplota podávání: 8–10 st. C. Vivíno: 4.0 Oceněno na Prague Wine Trophy – Prague Gold 2018
můžete mít 3.4. - 4.4.
Cukr: 10g/l 3 roky stárnutí na kvasnicích Vivino: 3.8 Jedna láhev Champagne může obsahovat až neuvěřitelných 50 mil. bublinek. V jedné sklence se vám tak zaperlí až 1 milion drobných bublinek.
můžete mít 3.4. - 4.4.
Stárnutí: 5 let na kvasnicích Cukr: 10 g/l Vivino: 3.9 Guide Hachette des Vins 2009: 1 hvězda Ss Vins 2010: 1 hvězda Jedna láhev Champagne může obsahovat až neuvěřitelných 50 mil. bublinek. V jedné sklence se vám tak zaperlí až 1 milion drobných bublinek.
můžete mít 3.4. - 4.4.
2 roky stárnutí na kvasnicích Obsah cukru: 10gr./l Vivino: 3.8 Decanter World Wine Awrads 2016: commended International Wines & Spirits Competition (IWSC) 2016: Bronze Medal Decanter World Wine Awrads 2017: Silver Medal International Wines & Spirits Competition (IWSC) 2017: Silver Medal Guide Hach…
můžete mít 3.4. - 4.4.
Uzávěr: korek Teplota podávání: 15–17 st. C Vivino: 3.4
můžete mít 3.4. - 4.4.
Stárnutí na kvasnicích: 36 měsíců. Cukr : 10 g/l Vivino: 3.7 Jedna láhev Champagne může obsahovat až neuvěřitelných 50 mil. bublinek. V jedné sklence se vám tak zaperlí až 1 milion drobných bublinek.
můžete mít 3.4. - 4.4.
Uzávěr: korekCukr: 3 g/l Kyselina: 3,25pH Teplota podávání: 8–10 °CSkladování a servis: Tento Crémant lze pít hned. Vydrží až 2 roky Vivino: 3.7
můžete mít 3.4. - 4.4.
Teplota podávání: 18–20 st. C Vivino: 3.7
můžete mít 3.4. - 4.4.
Země/Region: Itálie/Abruzzo Vinařství: Citra Odrůda: Montepulciano d'Abruzzo. Obsah cukru : suché víno Alkohol: 14% Uzávěr: korek Teplota podávání: 15–17 st.C Vivíno: 4.0
můžete mít 3.4. - 4.4.
Ocenění: wine_spumante-metodo-classico-brut-pecorino-fenaroli-36-months.pdf
můžete mít 3.4. - 4.4.
Barva: Intenzivní rubínově červená s fialovými a purpurovými odstíny. Bouquet: Červené ovoce, moruše a višňová zavařenina s vůní fialek. Výrazné nuance vanilky, kakaa, ořechů, kůže, lékořice a černého pepře. Chuť: Teplá, plná chuť s dlouhotrvajícím dozvukem. Sladká a vyvážená tříslovina.
můžete mít 3.4. - 4.4.
Barva: Intenzivní rubínově červená s fialovými a purpurovými odstíny. Bouquet: Červené ovoce, moruše a višňová zavařenina s vůní fialek. Výrazné nuance vanilky, kakaa, ořechů, kůže, lékořice a černého pepře. Chuť: Teplá, plná chuť s dlouhotrvajícím dozvukem. Sladká a vyvážená tříslovina.
můžete mít 3.4. - 4.4.
Teplota podávání: 18–20 st. C Vivino: 3.4 Oceněno na Prague Wine Trophy – Prague Gold 2019
můžete mít 3.4. - 4.4.
Barva je slámově žlutá se zelenkavými odlesky. Vůně je květinová, s balzamickými tóny šalvěje, tropického ovoce a ananasu. Chuť je svěží, pikantní, voňavá a vytrvalá, s minerálními tóny.
můžete mít 3.4. - 4.4.
Teplota k podávání: 18–20°C Vivino: 3.8 Oceněno na Prague Wine Trophy – Prague Gold 2019
můžete mít 3.4. - 4.4.
Teplota k podávání: 18–20°C Vivino: 3.8 Oceněno na Prague Wine Trophy – Prague Gold 2019
můžete mít 3.4. - 4.4.
Teplota podávání: 10–12 st. °C Vivino: 3:4
můžete mít 3.4. - 4.4.
Teplota podávání: 8–10°C. Vivino: 3.5
můžete mít 3.4. - 4.4.