Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Jedna porce 100% kvalitního kakao z centrální Ameriky bez žádných přísad. Této chuti nemůže se nabažit. Stačí pouze rozpustit v horkém mléce bez vaření.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Jedna porce lahodného kakao s jemným karamelem. Krémová konzistence a lehkost karamelu poskytuje ten správný, nezapomenutelný pocit v ústech.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Jedna porce jemného kakao s celo-přírodní skořice (více známá jako Java skořice). Kardamom je přidán kvůli své intenzivní chuti, která vynikne při každém doušku. Bronzová medaile na International Chocolate Awards 2015
můžete mít 26.4. - 29.4.
Lahodná marmeláda s bohatou citrusovou chutí z přírodních ingrediencí s přídavkem šťávy (20%) zralých kalabriánských citronů a pomerančů. Citrusové plody jsou skutečnou pýchou slunné oblasti Kalábrie, Italové je dokonce považují za krále ovoce. 100% vegan
můžete mít 26.4. - 29.4.
Italské želé bonbóny Le Preziose s ovocnou šťávou. 100% vegan a 100% bez lepku.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Připravte se na silný gurmánský zážitek – vynikající nezaměnitelně hořká čokoláda Willies s výraznými ořechovými tóny a lehkým kouřovým podtónem. To je přeměněné venezuelské zlato Trinitario do jedinečné čokoládové tabulky.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Čokoláda Willies – Mléko Bohů nabízí požitek přímo božsky lahodné čokolády. Necháte se unášet na mléčné vlně decentně sladké chuti s nádechem oříšků. Kakaové boby z Venezuely a mléko z Británie se snoubí spolu v hrubší konzistenci.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Hořká 65% čokoláda s lahodným pomerančem s nádechem medu z východu Kuby oblasti Baracoa.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Jeho hluboká vůně, pomáhá zvýšit koncentraci a pozvednout náladu. Citrusy krášlí svěží aroma, které přispívá k duševní jasnosti. Toto mýdlo je obohaceno o glycerin a čistý olivový olej, díky kterému je pokožka svěží a hydratovaná…
můžete mít 26.4. - 29.4.
Yerbee Yerba Mate Kombucha s příchutí citronu.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Yerbee Yerba Mate Kombucha s příchutí malin.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Yerbee Yerba Mate Kombucha kombinuje to nejlepší z obou světů a vytváří výjimečný energizující nápoj, bohatý na chuť a naplněný až po okraj živými probiotiky.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Yerbee Yerba Mate Kombucha s příchutí broskve.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Dopřejte svým chuťovým buňkám autentickou bazalkovou dijonskou hořčici. Tento úžasný a ohromující vylepšovač jídel, vyrobený z nejlepších surovin, se stane nedílnou součástí vaší kuchyně. Tato mimořádně lahodná chuť koření, oceněná pro svou štiplavou, sil..
můžete mít 26.4. - 29.4.
Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání s olivovým olejem vytvoříte výtečnou zálivku na salát, nebo k masu, na grilování.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Tato ořechová hořčice je vyrobena smícháním tradičně mleté dijonské hořčice s ořechy z francouzského Perigordu. Jejich chuť je jedinečná. Plná hořčičná chuť je skvělá s čímkoliv slaným. Potřete s ní nakrájené kuře, grilovaný sendvič, nebo vytvořte vinaig
můžete mít 26.4. - 29.4.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené sýry k párování chutí: Roquefort, Gorgonzola, Stilton, Queso de Valdeón, Bleu d´Auvergne, Fourme d´ Ambert, Cabrales, Bleu de Gex, Niva…
můžete mít 26.4. - 29.4.
Mírně kořeněná terrina s paprikou a olivami, kde olivy dodají terině přívlastek chutě a v kombinaci s dobrým vínem celý požitek ještě umocní.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Armaňak je nejstarším francouzským destilátem (brandy) příbuzným koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terrině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk k červenému vínu.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Příjemně vyvážená chuť jedné ze základních terin se hodí k jakékoliv příležitosti.
můžete mít 26.4. - 29.4.