Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Výborná do pečiva, müsli, ovocných či zeleninových salátů. Vynikající lehce opražená na suché pánvi.V kuchyni mají slunečnicová semínka všestranné použití. Lze je přidat do pečiva, zeleninových či ovocných salátů, müsli, konzumují se i naklíčená.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Jemná bezlepková svačinka bez soli, vhodná pro jakoukoliv chvíli. Netradiční vzhled, příjemná obilná chuť.Křupky jsou bezlepkové, vyrobené v ČR z prověřené, otestované suroviny. Čirok je jednou z nejstarších bezlepkových obilnin, v celosvětové produkci je pátou nejpěstovanější obilovinou.
můžete mít 30.4. - 3.5.
Nemusí se máčet! Jen uvaříme a za několik minut servírujeme skvělou kaši nebo krémovou polévku.Hrách je oblíbený pro svou jednoduchou přípravu a příjemnou chuť. Hodí se k přípravě kaší, pyré a hustých polévek.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Do pečiva, cukroví, kaší, pomazánek i na obalování. Výborná jsou nasucho opražená a rozmixovaná…Samotný se používá jako posyp na slané i sladké pečivo. Jako koření je oblíben již po mnoho staletí především na východě.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Příjemně křupavá a přirozeně bezlepková. Na obalování a smažení, zahušťování, vaření i pečení.Křupavá kukuřičná strouhanka splňuje trendy moderního stravování. Příjemně křupe a v porovnání s klasickou strouhankou nesaje tolik tuk
můžete mít 26.4. - 29.4.
Do pečiva, cukroví, pomazánek, kaší i salátů. Po lehkém opražení vynikne chuť a aroma.Lněné semínko se vyznačuje typicky oříškovou chutí. Je možné jej přidat do těst, jogurtů, müsli, salátů, polévek, karbanátků či použít k dekoraci pečiva.
můžete mít 30.4. - 3.5.
Sůl příjemné chuti a atraktivní lososové barvy pro zpestření Vaší kuchyně.Přírodní růžová nerafinovaná sůl je velmi chutná pro studené i teplé pokrmy. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Vylaďte si polévku chutným doplňkem z amarantu a sušené zeleniny. Malé křupavé kuličky do polévky jsou oblíbené nejen u dětí. Vložte na talíř a zalijte horkou polévkou. Můžete použít i k ozdobení zeleninových salátů.
můžete mít 30.4. - 3.5.
Barevná krystalická sůl vhodná do mlýnků, pro použití v teplé i studené kuchyni.Přírodní růžová nerafinovaná sůl k použití v kuchyni do mlýnků, výborně hodí i do relaxačních koupelí. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Mlsejte jen tak, nebo upravte ve slanou či kořeněnou pochoutku. Do salátů i sladkých směsí…Mandle pro svou výživovou hodnotu i kulinářské vlastnosti patří mezi potraviny se širokým uplatněním.
můžete mít 30.4. - 3.5.
Vyniká výraznější chutí a vysokým obsahem vápníku. Výborný jako posyp na sladkém i slaném pečivu.Černý sezam je chuťově o něco výraznější než světlý. Je vynikající na pečivu, v jogurtech a müsli, na kaších, v chlebu, ve smažených asijských pokrmech a marinádách na maso.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Pro pestrou kuchyni. Směs k přípravě chutné a vydatné polévky.Z pestrého mixu rýže, luštěnin a zeleniny snadno připravíte vydatnou polévku plnou vlákniny, bez přidaného glutamátu, konzervantů či jiných chemických přísad.
můžete mít 30.4. - 3.5.
Skvělá pro přípravu sladkých nepečených dezertů, vhodná pro zahušťování omáček, slaných či sladkých jídel.Rýže je lehce stravitelná potravina, vyvolává pocit nasycení. Je přirozeně bezlepková, vhodná pro celiaky. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost bezlepkových směsí.
můžete mít 30.4. - 3.5.
Křupavé lahodné kousky oblíbeného tropického ovoce. Mlsejte samotné nebo přidejte do cereálních směsí.Banán je plodem banánovníku, plátky se vyrábějí sušením ze zralých banánů, lehce osmahnutých v kokosovém oleji a proslazených cukrem a medem. Jsou sladké a křupavé.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Tradiční česká klasika – křížaly v nejvyšší kvalitě. Nejlépe chutnají jako samostatná pochoutka…Jablka jsou stejně jako ostatní sušené ovoce koncentrovaným zdrojem energie, vlákniny, přírodních cukrů a dalších živin.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Celozrnné české těstoviny vyrobené z kvalitní žitné mouky, používejte do salátů nebo k zapékání.Kvalitní těstoviny z celozrnné žitné mouky pro zpestření Vašeho jídelníčku. Vynikají vysokým obsahem vlákniny a dobře drží tvar. Vhodné jako příloha, do salátů i k zapékání.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Snadná a rychlá snídaně či svačina pro Vás i Vaše nejmenší. Bez lepku. K přípravě na sladko i na slano.Jáhly vznikají z prosa odstraněním slupky z obilky. Jsou dobře stravitelné, výživné a velmi chutné. Jáhlová kaše je vhodná také na zahušťování polévek a omáček, podobně jako jíška.
můžete mít 26.4. - 29.4.
kaše, která se dobře rozmíchává
lahodná chuť, která chutná dětem
nepřebíjí chuť ovoce naopak ji podtrhuje
Smíchejte s teplým mlékem či vodou a máte rychlou snídani či svačinku. Vhodná též k zahušťování. Rýžová kaše je rychle připravená a lehce stravitelná, vyvolává pocit nasycení.
můžete mít 30.4. - 3.5.
Výborná pochoutka s jemně ořechovou chutí. Přidejte do polévek, salátů a pečiva… Opražením zesládnou :)Dýňová semena mají specifickou oříškově nasládlou chuť.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Snadno a rychle připravíte lehkou snídani nebo svačinku. Stačí smíchat s teplým mlékem či vodou.Pochutnáte si na ní na sladko i na slano. Bez lepku, vyrobena z kukuřice vypěstované v České republice.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Těstoviny vyrobené z kvalitní žitné mouky. Používejte jako běžné těstoviny – k sýrovým omáčkám, k zapékání.Netradiční těstoviny připravené z celozrnné žitné mouky, která je výborným zdrojem vlákniny.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné a velmi chutné. Skvělé na nákypy a kaše s ovocem. Vyzkoušejte s medem a oříšky…Jáhly jsou oloupaná a vyleštěná zrna prosa setého. Jsou vhodné pro přípravu kaší a pro zapékání, na slano i na sladko.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Jemná konzistence a oříšková chuť. K přípravě snídaňové směsi, do jogurtu, přesnídávky, mléka či polévky.Bezlepkový oves je vyroben speciální technologií, která garantuje dokonalou ochranu před kontaminací lepkem během pěstování, sklizně i dalšího zpracování.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Použijte jako lákavou ozdobu Vašich moučníků, dezertů, pečiva a ovocných i zeleninových salátů…Lupínky využijete nejen při přípravě moučníků, pečení dortů a cukroví. Můžete je přidat k rybám, do omáček, ovocných i zeleninových salátů. Výborné jsou lehce opražené.
můžete mít 30.4. - 3.5.