Knihy Daniela

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Kategorie
    Vaření, nápoje, dieta
    ×
Novinka
Roman Vaněk: Sváteční - Spolehlivé recepty, rady a postupy Roman Vaněk: Sváteční - Spolehlivé recepty, rady a postupy
Roman Vaněk: Sváteční - Spolehlivé recepty, rady a postupy

Nová, špičkově zpracovaná kuchařka a nadčasový průvodce pohoštěním českých a moravských domácností. Přes 180 fotografií a ilustrací! Více než 130 receptů. Přehledné postupy psané jednoduchým jazykem, kterému rozumí opravdu každý.

můžete mít 25.4. - 26.4.

Novinka
Zdeněk Pohlreich: Zlatá klasika / Recepty prověřené časem Roman Vaněk: Sváteční - Spolehlivé recepty, rady a postupy
Zdeněk Pohlreich: Zlatá klasika / Recepty prověřené časem

Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně.

můžete mít 25.4. - 26.4.

Novinka
Josef Maršálek: Buchty po ránu Roman Vaněk: Sváteční - Spolehlivé recepty, rady a postupy
Josef Maršálek: Buchty po ránu

Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne? Jak vymazat formu na bábovku?

můžete mít 25.4. - 26.4.

Těhotnej kuchař: Cháluj ještě líp! Annabel Karmelová: Kuchařka pro děti Bezva recepty krok za krokem - Už umím vařit jako maminka!
Těhotnej kuchař: Cháluj ještě líp!

Těhotnej kuchař vydal svou druhou kuchařku! Po necelém roce vychází druhá kuchařka Těhotnýho kuchaře! Znovu obsahuje 77 receptů, tentokrát s ještě peprnějším komentářem.

můžete mít 25.4. - 26.4.

Annabel Karmelová: Kuchařka pro děti Bezva recepty krok za krokem - Už umím vařit jako maminka! Annabel Karmelová: Kuchařka pro děti Bezva recepty krok za krokem - Už umím vařit jako maminka!
Annabel Karmelová: Kuchařka pro děti Bezva recepty krok za krokem - Už umím vařit jako maminka!

VAŘENÍ JE HRAČKA! Celá tahle knížka je prošpikovaná krásnými fotkami, úžasnými nápady, triky, podrobnými postupy a hlavně bezva recepty! Už při čtení se ti budou sbíhat sliny. Naučíš se krájet, sekat, šlehat, zdobit, péct a mnoho dalšího jako šéfkuchař.

můžete mít 25.4. - 26.4.

Hana Zemanová: Rytmus roku s Hankou Zemanovou Annabel Karmelová: Kuchařka pro děti Bezva recepty krok za krokem - Už umím vařit jako maminka!
Hana Zemanová: Rytmus roku s Hankou Zemanovou

RYTMUS ROKU – nejkrásnější, nejvýpravnější a dlouho očekávaná kniha Hanky Zemanové, autorky bestsellerů o zdravém jídle a životě v souladu s přírodou, právě vychází! Je to bez nadsázky kniha nejen pro celý rok, ale i pro celý život.

můžete mít 25.4. - 26.4.

Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit Radka Vrzalová: Radčina kuchařka bez lepku Slavnosti - Se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit

Už jste někdy jedli vozkovu polévku nebo mačanku? Tušíte, co jsou to bacekýchle a kontrabáš? A víte, kde by vás pohostili jabkanci či řepánky? Pokud ne, v této knize najdete na všechny otázky odpovědi.

můžete mít 25.4. - 26.4.

Josef Maršálek: Moje sváteční pečení Radka Vrzalová: Radčina kuchařka bez lepku Slavnosti - Se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec
Josef Maršálek: Moje sváteční pečení

Přemýšlíte, jak dodat svátečnímu pečení jiskru? Zkuste tentokrát rozvonět svou kuchyni trochu jinak! V šedesáti unikátních receptech inspirovaných dětstvím, zážitky z cest i aktuálními světovými trendy vám ukážu, jak z klasického cukroví udělat něco výjimečného.

můžete mít 25.4. - 26.4.

Radka Vrzalová: Radčina kuchařka bez lepku Slavnosti - Se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec Radka Vrzalová: Radčina kuchařka bez lepku Slavnosti - Se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec
Radka Vrzalová: Radčina kuchařka bez lepku Slavnosti - Se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec

Zvládáte každodenní bezlepkové stravování, ale rádi byste svůj jídelníček obohatili i ve sváteční dny? Třetí kniha známé autorky vám přináší na 120 nových receptů, které zpestří vaši slavnostní tabuli.

můžete mít 25.4. - 26.4.

Roman Vaněk: Grilování - Tipy a postupy krok za krokem Alena Doležalová: Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
Roman Vaněk: Grilování - Tipy a postupy krok za krokem

Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem“. Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana.

můžete mít 25.4. - 26.4.

Viola Lexová: Kempinková kuchařka Alena Doležalová: Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
Viola Lexová: Kempinková kuchařka

Chuť poznávat svět. Radost ze života. Svoboda! To jsou pocity, které ročně lákají ke kempování tisíce lidí. Nezávislí na jednom místě a zároveň všude doma – jedno jestli v obytném autě, v karavanu nebo jednoduše pod stanem.

můžete mít 25.4. - 26.4.

Alena Doležalová: Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů Alena Doležalová: Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
Alena Doležalová: Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového.

můžete mít 26.4. - 29.4.

Lenka Dubcová: Kuchařka pro dialyzované pacienty - 130 receptů Blanka Gololobovová: Epigenetika – chytrý průvodce pro každý den
Lenka Dubcová: Kuchařka pro dialyzované pacienty - 130 receptů

Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti.

můžete mít 30.4. - 3.5.

Alena Doležalová: Neodolatelné krémové moučníky Blanka Gololobovová: Epigenetika – chytrý průvodce pro každý den
Alena Doležalová: Neodolatelné krémové moučníky

Krémové moučníky jsou pro většinu z nás opravdu neodolatelné. Nemusí být ani příliš složité a zdlouhavé na přípravu. Kuchařka obsahuje pestrou nabídku moučníků s nejrůznějšími krémy a polevami, včetně rad a tipů pro přípravu a zdobení.

můžete mít 26.4. - 29.4.

Blanka Gololobovová: Epigenetika – chytrý průvodce pro každý den Blanka Gololobovová: Epigenetika – chytrý průvodce pro každý den
Blanka Gololobovová: Epigenetika – chytrý průvodce pro každý den

  Naše geny tvoří jen malý dílek skládačky, která z nás dělá to, čím jsme.

můžete mít 30.4. - 3.5.

Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu
Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.

můžete mít 26.4. - 29.4.

Vladimír Dyk: Vše o uzení - Rady, tipy, recepty Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu
Vladimír Dyk: Vše o uzení - Rady, tipy, recepty

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě.

můžete mít 25.4. - 26.4.

Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu
Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu

Tato publikace je určena nejen pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu, ale i se zvýšenou hladinou krevních tuků (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogenním složením krevních tuků (dyslipidémií), a pro ty, kteří mají sklon k srdečně-cévním komplikacím.

můžete mít 25.4. - 26.4.

Egon Binder: Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby Winterová Jana Šmíd: Mami, mám hlad 2 - Snadné recepty pro celou rodinu
Egon Binder: Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit.

můžete mít 26.4. - 29.4.

Alexandr Žurman: Guláše a jejich příbuzní Winterová Jana Šmíd: Mami, mám hlad 2 - Snadné recepty pro celou rodinu
Alexandr Žurman: Guláše a jejich příbuzní

Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš.

můžete mít 26.4. - 29.4.

Winterová Jana Šmíd: Mami, mám hlad 2 - Snadné recepty pro celou rodinu Winterová Jana Šmíd: Mami, mám hlad 2 - Snadné recepty pro celou rodinu
Winterová Jana Šmíd: Mami, mám hlad 2 - Snadné recepty pro celou rodinu

Období prvních příkrmů je za námi, ale každodenní vaření dětem je stále oříšek? Také si každý den pokládáte otázku, co malým strávníkům předložit tentokrát? Pak vám bude tato kniha skvělou inspirací!

můžete mít 26.4. - 29.4.

Meera Sodha: Uvařeno v Indii Hanka Rawlings: Sladký design Pečení a zdobení s Hankou Rawlings - První česká kniha o zdobení cukrovinek na trhu!
Meera Sodha: Uvařeno v Indii

Opravdová indická kuchyně je čerstvá, jednoduchá a až po okraj naplněná chutí. V této knize najdete více než 130 lahodných receptů: od horkých čapátí přes street food, voňavé kari omáčky, barevné přílohy až po lahodné dezerty.

můžete mít 30.4. - 3.5.

Hanka Rawlings: Sladký design Pečení a zdobení s Hankou Rawlings - První česká kniha o zdobení cukrovinek na trhu! Hanka Rawlings: Sladký design Pečení a zdobení s Hankou Rawlings - První česká kniha o zdobení cukrovinek na trhu!
Hanka Rawlings: Sladký design Pečení a zdobení s Hankou Rawlings - První česká kniha o zdobení cukrovinek na trhu!

Kniha představuje variace základních receptů na korpusy, sušenky, cupcakes, mini dortíky a dortová lízátka (cake pops), nabídne přehled nejdůležitějších pomůcek a potřeb ke zdobení, které ušetří mnoho času, seznámí vás s prací s potahovými a modelovacími hmotami.

můžete mít 26.4. - 29.4.

Ilona Bansal: Takhle chutná Indie - Indická kuchařka od Chai and Chilli Hanka Rawlings: Sladký design Pečení a zdobení s Hankou Rawlings - První česká kniha o zdobení cukrovinek na trhu!
Ilona Bansal: Takhle chutná Indie - Indická kuchařka od Chai and Chilli

Indická kuchyně si u nás získala obrovskou popularitu. Vpusťte její lahodné chutě a vůně k sobě domů i vy! Pomůže vám s tím food blogerka Ilona Bansal alias Chai and Chilli, která vám dodá pořádnou dávku exotiky v podobě lahodných receptů.

můžete mít 25.4. - 26.4.