Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
za studena kvašená nepasterovaná marináda v BIO kvalitě z bílé rýže typicky používaná k nakládání a nasolování masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 13.12. - 14.12.
za studena kvašená nepasterovaná mugi miso pasta v BIO kvalitě z ječmene a hrachu typicky používaná jako dochucovadlo a polévkový základ
můžete mít 13.12. - 14.12.
za studena kvašená nepasterovaná marináda v BIO kvalitě z bílé rýže typicky používaná k nakládání a nasolování masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 13.12. - 14.12.
můžete mít 13.12. - 14.12.
polévkový základ a dochucovadlo v BIO kvalitě z shiro misa hrachového a hub shiitake
můžete mít 13.12. - 14.12.
polévkový základ a dochucovadlo z BIO shiro misa hrachového a hub shiitake
můžete mít 13.12. - 14.12.
za studena kvašená nepasterovaná marináda z bílé rýže a fermentovaného kampotského pepře typicky používaná k nakládání a nasolování masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 13.12. - 14.12.
polévkový základ a dochucovadlo v BIO kvalitě z shiro misa sójového a kimchi
můžete mít 13.12. - 14.12.
luštěninové nudličky bez jakýchkoliv aditiv pro ‚instantní‘ použití bez nutnosti vaření použitelné i jako krutóny nebo křupavá pochoutka
můžete mít 13.12. - 14.12.
polévkový základ a dochucovadlo z BIO shiro misa hrachového, kvašené červené řepy a kvašeného červeného zelí
můžete mít 13.12. - 14.12.
polévkový základ a dochucovadlo z BIO shiro misa hrachového a kvašeného zelí
můžete mít 13.12. - 14.12.
kvalitní kuskus pro ‚instantní‘ použití bez nutnosti vaření
můžete mít 13.12. - 14.12.
za studena v dubové kádi kvašený medový ocet s příchutí kustovnice typicky používaný jako dochucovadlo do salátů a jídel nebo zředěný jako osvěžující nápoj
můžete mít 13.12. - 14.12.
za studena v dubové kádi kvašený medový ocet s příchutí višní typicky používaný jako dochucovadlo do salátů a jídel nebo zředěný jako osvěžující nápoj
můžete mít 13.12. - 14.12.
za studena kvašený jablečný ocet s příchutí hřebíčku typicky používaný jako dochucovadlo do salátů a jídel nebo zředěný jako osvěžující nápoj
můžete mít 13.12. - 14.12.
za studena v dubové kádi kvašený medový ocet typicky používaný jako dochucovadlo do salátů a jídel nebo zředěný jako osvěžující nápoj
můžete mít 13.12. - 14.12.
luštěninové nudličky bez jakýchkoliv aditiv pro ‚instantní‘ použití bez nutnosti vaření použitelné i jako krutóny nebo křupavá pochoutka
můžete mít 13.12. - 14.12.
kvalitní čistě pšeničné nudle bez jakýchkoliv aditiv pro ‚instantní‘ použití bez nutnosti vaření
můžete mít 13.12. - 14.12.
luštěninové nudličky bez jakýchkoliv aditiv pro ‚instantní‘ použití bez nutnosti vaření použitelné i jako krutóny nebo křupavá pochoutka
můžete mít 13.12. - 14.12.
kvalitní kuskus pro ‚instantní‘ použití bez nutnosti vaření
můžete mít 13.12. - 14.12.
luštěninové nudličky bez jakýchkoliv aditiv pro ‚instantní‘ použití bez nutnosti vaření použitelné i jako krutóny nebo křupavá pochoutka
můžete mít 13.12. - 14.12.
kvalitní kuskus pro ‚instantní‘ použití bez nutnosti vaření
můžete mít 13.12. - 14.12.
za studena dlouze kvašená nepasterovaná aka miso pasta v BIO kvalitě z rýže a sóji typicky používaná jako dochucovadlo a polévkový základ
můžete mít 13.12. - 14.12.
Degustační sada 4 druhů misa se speciální recepturou ve 250g balení.
můžete mít 13.12. - 14.12.