Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Grilovací směs, je vhodná na všechny druhy rožněných a grilovaných pokrmů, do mletých mas, ryb, luštěnin, zapečených těstovin, brambor, na fritované přílohy a mnoho dalších možností dle fantazie kuchaře. Jemná směs příjemné vůně a nepálivé chuti.
můžete mít 30.4. - 2.5.
K přípravě grilované zeleniny Je určená pro milovníky grilované zeleniny. Směs koření a bylinek je určená pro přípravu všech druhů grilované zeleniny a zeleninových pokrmů.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Na grilované i nakládané sýry, k výrobě marinády určená na grilované, ale i nakládané sýry, vhodné použití nalezneme i při přípravě hovězích, vepřových a kuřecích steaků.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Kořenící směs určená do všech druhů gulášů, omáček, polévek paprikového typu, minutek, do šťáv z dušeného masa.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Řecká kořenící směs bez přidaného glutamátu s rozmarýnem a bazalkou na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa, do minutek a masových směsí, restované a dušené zeleniny.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Důležitá surovina při konzervaci hub a zeleniny. Semena se používají při nakládání hub a zeleniny, marinování ryb a k přípravě některých druhů omáček. Hořčičná semínka jsou důležitou farmaceutickou surovinou, užívají se převážně zevně, ve formě náplastí či obkladů.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Důležitá surovina při konzervaci hub a zeleniny. Semena se používají při nakládání hub a zeleniny, marinování ryb a k přípravě některých druhů omáček. Hořčičná semínka jsou důležitou farmaceutickou surovinou, užívají se převážně zevně, ve formě náplastí či obkladů.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Usušený aromatický plod hřebíčkovce vonného je oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Do těstovin, špaget, vhodná na pizzu a podobné vařené nebo zapečené těstoviny, do salátů, dresingů, jogurtů, omáček. Možno použít i jako steakové koření na všechny druhy masa, do mletých mas, na špízy a ražniči, do marinád při řožnění a grilování, na restovanou nebo grilovanou zeleninu.
můžete mít 30.4. - 2.5.
výrazňuje sladkou i ostře pikantní chuť, tvoří jednu z hlavních složek mnoha směsí, používá se do cukrovinek, sladkého pečiva, pudinků a zmrzlin (kulfi). Rozmělněnými tobolkami se ochucuje rýže, dušené a vařené pokrmy, hodí se do pečených jablek, mírně povařených hrušek a ovocných salátů.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Kayenský pepř je odrůda velmi ostrých chilli papriček, které se používají k přiostření mnoho druhů omáček, gulášů, polévek a ostatních pikantních pokrmů kuchyně celého světa.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka).
můžete mít 30.4. - 2.5.
Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka).
můžete mít 30.4. - 2.5.
Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka).
můžete mít 30.4. - 2.5.
Používá se především v indické a mexické kuchyni skoro do všech pokrmů. Přidává se do zeleninových, luštěninových a rýžových pokrmů, ochutí dušená jídla a polévky. Používá se při nakládání zeleniny, uzenin a sýrů, vhodný i do zelí.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Používá se především v indické a mexické kuchyni skoro do všech pokrmů. Přidává se do zeleninových, luštěninových a rýžových pokrmů, ochutí dušená jídla a polévky. Používá se při nakládání zeleniny, uzenin a sýrů, vhodný i do zelí.
můžete mít 30.4. - 2.5.
V kuchyni má všestranné využití při konzervaci okurek, zelí, cibule, do polévek a omáček, vaječných a bramborových jídel, do zeleninových salátů, dresingů a majonéz. Koprová silice se používá při výrobě likérů.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Používá se v mexické, indické a thajské kuchyni do omáček, dresingů, na drůbeží a skopové maso. Plody koriandru se využívají v kuchyni už od starověku, mají nasládlou chuť a citrusovou vůni.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Používá se v mexické, indické a thajské kuchyni do omáček, dresingů, na drůbeží a skopové maso. Plody koriandru se využívají v kuchyni už od starověku, mají nasládlou chuť a citrusovou vůni.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Kurkuma, nebo-li indický šafrán, žlutý zázvor, se používá jako barvivo, je součástí mnoha směsí a tekutých dochucovadel, vhodná do pikantních omáček. Má blahodárné účinky na trávení tučných jídel, stimuluje funkci žlučníku a jater, má protizánětlivé, antibiotické a dezinfekční účinky
můžete mít 30.4. - 2.5.
Je neodmyslitelnou surovinou v italské kuchyni do omáček, těstovin, na pizzu a pečenou zeleninu. V Řecku se používá do pokrmů souvlaki, pečených ryb a řeckých salátů. U nás se používá k dochucení bramborové a hrachové polévky, do gulášů, omáček, tradičních českých bramboráků, do luštěnin, obilovin.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Hodí se do pokrmů z masa a ryb, dušené nebo grilované zeleniny a hub, výborně dochutí polévky a omáčky, do zapečených těstovin a brambor, selských omele. Česnek napomáhá ke snížení krevního tlaku, pomáhá k regulaci hladiny cholesterolu, používá se při nachlazení a podporuje trávení.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Používá se k přiostření a dochucení grilovacích omáček, masových směsí, grilované a restované zeleniny, do gulášů, zapečených brambor a těstovin, ale především na rožněné a grilovaná masa a špízy.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Mrkev se používá v syrovém nebo sušeném stavu do všech teplých i studených pokrmů české i zahraniční kuchyně. V lidovém léčitelství se používá hlavně proto, že kořen obsahuje provitamín A, vitamíny B, C, minerály, zejména draslík a antioxidanty.
můžete mít 30.4. - 2.5.