Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Rajčatová omáčka s Kranasem Dumerilův je autentický sicilský produkt, který přináší na stůl pravou a lahodnou chuť ostrova. Výjimečně se podává na plátku opečeného chleba s kapkou extra panenského olivového oleje jako jednoduchý, ale velmi chutný předkrm.
můžete mít 12.9. - 13.9.
Tato omáčka na těstoviny, která je klasikou sicilských rodinných stolů, vám poskytne skutečně úžasnou chuť, která ohromí i ty nejjemnější chuťové buňky. Vyrábí se ručně podle tradičních sicilských receptur, bez konzervačních látek, škrobů a pouze z mečounů a produktů nejvyšší kvality.
můžete mít 12.9. - 13.9.
Tato šťáva lze použít jako náhradu soli, k ochucení čerstvé nebo vařené zeleniny, a také mnoha rybích či masových pokrmů.
můžete mít 12.9. - 13.9.
Bergamot je aromatické ovoce podobné citronu se širokým využitím díky jeho éterické silici. Jedná se o citrus křížený citronem, cedrem a limetkou. Pěstovány jsou na jihu Italie v oblasti Kalábrie.
můžete mít 12.9. - 13.9.
Pikantní zeleninová směs ideální na dochucení těstovin, jako náplň do sendvičů a na obložené chlebíčky, do kanapek, na bruschetty a na pizzy. Výborně se hodí k přípravě předkrmů nebo k dochucení prvních a druhých chodů z masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Výrazná a zároveň jemná chuť červené cibule Tropea IGP se ve sladkokyselé úpravě stává dokonalou. Typický, jednoduchý, ale nesmírně chutný recept, který se hodí na chleba, crostini, bruschettu nebo i k masu či sýru.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Milovníkům odvážných chutí doporučujeme pikantní stroužky česneku konzervované v olivovém oleji, kterému dodávají ostrost kalábrijské chilli papričky. Výborně se hodí jako předkrm a doporučujeme si ho vychutnat na rozpečeném chlebu.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Zelené olivy bez pecek, které můžete servírovat na stůl jako přílohu k aperitivu nebo jako občerstvení. Ideální k dochucení kanapek, salátů, těstovin, pizzy, ale také jednoduše na domácí chléb.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Diavolicchio je nejpálivější odrůda chilli papriček typická pro Itálii. Má průměrnou pálivost kolem 80.000 až 100.000 SHU.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Pouze vybraná italská rajčatová dužina a chilli papričky pro milovníky intenzivní a pikantní chuti. Arrabbiata je omáčka na těstoviny s pikantní chutí, typická pro Lazio, zejména pro město Řím.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Kalábrijská Viagra chilli krém je ideální na dochucení a okořenění jakéhokoli pokrmu. Kategorie: chuťový stimulant
můžete mít 13.9. - 16.9.
Krém z brokolice Rabe (Crema di Cime di Rape – Friarielli) Cime di Rapa (nebo Friarielli) je typická italská zemědělská zelenina. Tato rostlina, která se konzumuje hlavně v jižní Itálii, je mimořádně bohatá na prospěšné látky: vitaminy, železo, vápník a fosfor. Jsou skvělé pro zdraví kostí a ní
můžete mít 13.9. - 16.9.
Krém z italských chilli papriček je ideální pro milovníky výrazných, intenzivních a pálivých chutí. Výborně se hodí k přípravě předkrmů nebo k dochucení prvních a druhých chodů z masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Lilek v oleji Lilky v oleji jsou jednou ze zavařenin, které italské babičky připravovaly v létě jako předkrm či přílohu nebo si je vychutnávaly s krajíčky chleba v chladnějším období. Ideální jako předkrm nebo příloha, vynikající jako obloha do sendvičů, obložených chlebíčků a talířů. Složení: L
můžete mít 13.9. - 16.9.
Paštika z lilku Paštika z lilku je hustý, chutný krém, dobře roztíratelný, tmavé a intenzivní barvy. Tato lahodná paštika se vyrábí rozmixováním vařených lilků, které ji dodávají jemnou chuť a hladkou strukturu. Lilková paštika je vynikající na crostini, bruschetty, sendviče a focaccie, ale lze j
můžete mít 13.9. - 16.9.
Pikantní houbová směs Pikantní houbová směs lze definovat jako explozi chutí, protože se připravuje z vybraných místních hub, nakrájených na kousky, ochucených olejem, kořením a chilli papričkami. Jedinečná a neodolatelná houbová směs vhodná na kanapky, crostini, bruschetty. Používá se i j
můžete mít 13.9. - 16.9.
Pikantní Omáčka Kalábrijská Bomba s pojistkou Opravdová exploze chutí! Pikantní zeleninová směs ideální na dochucení těstovin, jako náplň do sendvičů a na obložené chlebíčky, do kanapek, na bruschetty a na pizzy. Výborně se hodí k přípravě předkrmů nebo k dochucení prvních a druhých chodů z
můžete mít 13.9. - 16.9.
Chilli paprička se stává džemem a vytváří směs s neodolatelným kontrastem mezi sladkým a pálivým. Servírujte s čerstvými sýry – skutečná lahůdka pro chuťové buňky! Chilli džem je typický kalábrijský přípravek. Přítomný obsah červených paprik, které džem zjemní a zředí pikantní chuť.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Pomazánka ze sušených rajčat v sobě spojuje dvě typické ingredience italské kuchyně: rajčata a extra panenský olivový olej. Díky své jedinečné vůni a chuti je ideálním pomocníkem pro přípravu gurmánských crostini nebo náplní do koláčů z listového těsta.
můžete mít 12.9. - 13.9.
Chilli paprika Carolina Reaper neboli Carolina Reaper Smokin'Ed může díky své vysoké pálivosti dosáhnout až 2 200 00° SHU (Scovilleho tepelných jednotek). V roce 2013 bylo oficiálně vyhlášeno nejpálivějším chilli na světě a zapsáno do Guinnessovy knihy rekordů.fon
můžete mít 13.9. - 16.9.
Chilli Nagamorich je odrůda Bhut Jolokia pocházející z Indie, která se pěstuje především v Bangladéši a již několik let se pěstuje také v Kalábrii (jižní Itálie). Naga Morich má velmi vysoký stupeň pálivosti od 900.000 do 1.100.000 stupňů Scoville (SHU).
můžete mít 13.9. - 16.9.
Chilli paprička Sepia Serpent je superpálivé chilli získané křížením T. Douglah a Trinidad Scorpion Butch Taylor. Výsledkem je extrémně pálivý tmavý kulatý pepř, který někteří považují za ještě pálivější než Carolina Reaper.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Červená paprička habanero se proslavila jako nejpálivější chilli paprička na světě. Pěstuje se hlavně v Mexiku a již několik let se pěstuje také v Kalábrii (jižní Itálie).
můžete mít 13.9. - 16.9.
Chilli paprička Trinidad Moruga Scorpion je považována za jednu z nejpálivějších chilli papriček na světě.Pochází z oblasti Moruga na jihu ostrova Trinidad a nyní se pěstuje také v Kalábrii (jižní Itálie).
můžete mít 13.9. - 16.9.