Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
V PG tips vyrábíme kvalitní degustační pohár již 85 let. Pokud jde o čaj, víme o tom své, a proto je PG tips britskou značkou čajů č. 1 (podle Nielsen Data Black Tea Total Volume Sales MAT Dec 2019).
můžete mít 4.4.
Rýže Basmati Tilda je známé pro svou dráždivou chuť, kouzelné aroma a jemnou nadýchanou texturu.
můžete mít 4.4.
Tato čočka má po oloupání hnědé slupky červené zbarvení. Chybějící slupka přispívá ke zlepšení stravitelnosti a ke snížení nadýmání. Nemá však již schopnost klíčit.
můžete mít 4.4.
Ghí je přepuštěné máslo, tajná přísada, která dodává indické kuchyni její výraznou chuť. Máslo Ghí je ideální pro restování, dušení, smažení na pánvi a fritování. Často 1 polévková lžíce máslového ghí bude fungovat stejně dobře jako čtyři polévkové lžíce jakéhokoli jiného oleje na vaření.
můžete mít 4.4.
Jde o nejdelší rýži basmati na světě, má toto zrno veškerou vydatnou chuť a nadýchanou texturu basmati – s mnohem kratší dobou vaření.
můžete mít 4.4.
K vytvoření tohoto lahodného, plného a osvěžujícího džusového nápoje používáme nejlepší ručně sbírané mango Alphonso (král manga!).
můžete mít 4.4.
Čerstvě chutná směs nasekaných zelených chilli papriček, zázvoru a tradičního koření.
můžete mít 4.4.
Vyvážená kombinace šťavnatých limetek, tradičního koření a extra chilli pálivosti.
můžete mít 4.4.
Sona Masoori je velmi aromatická rýže s vysokým obsahem vlákniny pěstovaná v oblastech Andhra Pradesh, Karnataka a Telangana.
můžete mít 4.4.
Mangové čatní s lahodnou směsí koření.
můžete mít 4.4.
Okra je oblíbenou zeleninou v indických pokrmech, ale také v pokrmech z woku. Okra je jednou z nejstarších zeleninových rostlin a mimořádně oblíbená v indické kuchyni.
můžete mít 4.4.
Mungo se nazývají zlaté fazole. Pochází z Indnie, kde často roste divoce. Jeho jemná a pevná zrna jsou jemné chuti, díky čemuž jsou v kuchyni univerzální.
můžete mít 4.4.
Kari, Murraya koenigii nebo Bergera koenigii, je tropický až subtropický strom z čeledi Rutaceae a pochází z Asie.
můžete mít 4.4.
Shan Biryani vám pomůže při přípravě tradičního Biryani doma s autentickou chutí a vůní pro dokonalý zážitek z jídla.
můžete mít 4.4.
Tamarindová pasta má sladkokyselou chuť.
můžete mít 4.4.
Pro zachycení co nejautentičtější chuti tohoto výrazného sladkého pižmového ovoce používáme kombinaci bílé guavy z Indie a růžové guavy z Jižní Ameriky a Dálného východu.
můžete mít 4.4.
Oslavující indické národní ovoce, kombinující lahodně manga Totapuri a Rajapuri s celými semínky koření, jako je Kalonji, Ajwain a Pískavice.
můžete mít 4.4.
Shan Bombay Biryani vám pomůže vytvořit autentickou tradiční chuť Bombay Biryani, která je skutečným dědictvím subkontinentální kuchyně.
můžete mít 4.4.
Tahini neboli Tahini omáčka se vyrábí z mletých sezamových semínek.
můžete mít 4.4.
Klasická kombinace jemného česneku s tradičním kořením a sultánkami.
můžete mít 4.4.
Velmi jemně mletá káva vhodná pro přípravu kávy v džezvě s přídavkem kardamonu – 5 %.
můžete mít 4.4.
Kardamon zelený můžete použít do čaje, kávy, do vařených i smažených jídel i na přímou spotřebu.
můžete mít 4.4.
Garam masala je hlavní základní koření indického kari. Název „Garam masala“ pochází z hindštiny, kde garam znamená „pálivý“ a masala znamená „koření“.
můžete mít 4.4.
Autentická směs aromatického koření, koriandru, chilli a pískavice pro krásně vyvážený pokrm Hot Curry.
můžete mít 4.4.