Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 778135

Huawei P8 Lite, bílá

Huawei P8 Lite, bílá

DÁREK: Digitální předplatné 6 titulů v hodnotě 4 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2020 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky. Více ZDE.

Osmijádrový telefon s operačním systémem Android propojuje vytříbený design s výkonnými funkcemi, nová HUAWEI P8 lite.
Celý popis
Produkt se již neprodává
3 990 Kč
Zboží od: MALL
3 990 Kč

Popis

Heureka

  • Tento produkt byl v roce 2015 vyhodnocen ve své kategorii jako nejpopulárnější výrobek dle zájmu spotřebitelů z Heuréky.
  • Hodnocení bylo sestaveno podle počtu uživatelů, kteří o produkt projevili zájem v internetových obchodech, podle počtu nákupů v internetových obchodech a celkového hodnocení uživatelů.

Design perfekcionisty

Bezchybná linie díky 7,7mm tenké konstrukci. Krystalicky čistý výraz designového pojetí, které sebou nese pohodlí, snadnou obsluhu a stabilitu v každém ohledu.

S pokročilým fotoaparátem jasné a čisté záběry

13MP fotoaparátem na zadní a 5MP fotoaparátem na přední straně budou vaše záběry o mnoho jasnější a čistší. Na vyšší úrovni pomocí režimu „beauty“. Tato inteligentní funkce umožní zvýraznit vaše nejlepší rysy. Režim „beauty“ rozpozná majitele telefonu a na jeho fotografii aplikuje přednastavené retuše, díky nimž budete moci každou selfie ihned zařadit do alba. Detaily jsou ostré, barvy jasné a každá fotografie vypadá přirozeně, a to i za velmi slabého osvětlení.

Špičkový výkon

  • Výkonný procesor Kirin 620 nabízí pokročilý výpočetní výkon, který vyhovuje všem vašim potřebám při spouštění aplikací a využívání více úloh současně.
  • Samozřejmně podporuje fotografování HDR, kódování a dekódování HD videa v rozlišení 1080p. Procesor rovněž podporuje rychlé připojení LTE Cat4 s rychlostí stahování až 150 Mb/s.

Klíčové Vlastnosti

5’’ HD IPS Displej
LTE
Interní paměť 16 GB + slot na microSD
13 Mpx fotoaparát
2200 mAh baterie