Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 854146

LG V10, černá

LG V10, černá

DÁREK: Digitální předplatné 6 titulů v hodnotě 4 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2020 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky. Více ZDE.

5,7" displej s rozlišením qHD přináší LG V10. Disponuje výkonným šestijádrovým procesorem a dvěma IPS displeji.
Celý popis
Produkt se již neprodává
14 989 Kč
Zboží od: MALL
14 989 Kč

Popis

prémiový vzhled a odolná konstrukce

Prémiový smartphone s přirozeným designem je tu. Zadní kryt je tvořen materiálem Dura Skin. Integrovaný rám Dura Guard z lesklé chirurgické oceli 316L, která se již léta běžně používá ve výrobě luxusních hodinek, má jedinečný vzhled a zvýšenou ochranu proti nárazům a prasknutí. Úžasné, realistické snímky a bohaté autentické barvy, jež zobrazuje displej IPS Quantum, podtrhují exkluzivní provedení tohoto mistrovského díla. LG V10 přináší dosud nepoznané zkušenosti a vizuální potěšení.

Druhá obrazovka

Ať už je hlavní obrazovka zapnutá nebo vypnutá, druhá obrazovka je vám neustále k dispozici. Když je hlavní obrazovka vypnutá, slouží vám druhá obrazovka 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu jako zdroj základních informací. Můžete ji také použít k osobnímu podpisu pro ověření vlastnictví. Přetažením prstu přes obrazovku získáte ihned přístup k panelu nástrojů Quick Tools, jehož součástí je tichý režim, wi-fi, blesk a fotoaparát.

Dva přední fotoaparáty

Než začnete fotit selfie, zvolte si pomocí dvojice předních fotoaparátů, zda chcete použít normální, nebo široký úhel záběru. Širokoúhlý (120°) objektiv zachytí celé pozadí a všechny vaše přátele. Nyní můžete v proslulých turistických destinacích pořizovat selfie s úchvatným pozadím nebo jednoduše se skupinou přátel. Při standardním 80° úhlu záběru pořídíte krásné detailní selfie bez nutnosti ořezání. Díky této jedinečné funkci modelu LG V10 vytěžíte ze svých selfie to nejlepší, aniž by u snímků docházelo ke zkreslení nebo ztrátě kvality.

Stabilní nahrávání

Projevte smysl pro dobrodružství a začněte filmovat za pohybu. Prostřednictvím kamery s funkcí OIS a nového obrazového procesoru nahrává LG V10 videa, která při přehrávání nemají rozmazané pohyby. Vytvářejte profesionální videa, která nejsou roztřesená.

Klíčové Vlastnosti

Druhá obrazovka
Dva přední fotoaparáty
Stiskem ikony automatické editace budou z vybraných scén vytvořeny 15sekundové klipy.
Identifikace otiskem prstu


Video

LG V10