Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 586063

Western Digital Blue 1TB / Interní / SATAIII/600 / 2.5" / 5400rpm / 8MB (WD10JPVX)

Western Digital Blue 1TB / Interní / SATAIII/600 / 2.5" / 5400rpm / 8MB (WD10JPVX)

2,5" pevný disk WD WD10JPVX s kapacitou 1TB byl vyrobeny tak, aby splňoval nejvyšší standardy kvality a spolehlivosti, a nabízí tak funkce i kapacitu pro vaše každodenní výpočetní potřeby. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 969 Kč
Zboží od: MALL
1 969 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti:

Důvěryhodné technické řešení

Disky WD Blue jsou vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy pro kvalitu a spolehlivost společnosti WD. Nabízí funkce a základní kapacity, které dokonale vyhovují vašim požadavkům na výpočetní techniku. Disky WD Blue navrhla značka, které důvěřujete, a to v kvalitě, kterou od ní očekáváte. Nabízí prověřené a osvědčené řešení každodenního úložiště.

Moderní klasika

Disky WD Blue jsou navrženy a vyrobeny s použitím technologie, kterou najdete v původních pevných discích pro stolní počítače a mobilní zařízení, s nimiž společnost WD sklidila řadu ocenění. Disky WD Blue stanovují základní standard pro každodenní úložiště. Každá generace má ve srovnání s generací předchozí lepší výkon, všech šest generací přitom pořád dodržuje kvalitu a spolehlivost značky WD. Rozdíl je v tom, že ani s dalšími a dalšími generacemi naše barvy nikdy nevyblednou.

Síla vaší volby

Disky řady WD Blue nabízíme v širokém rozsahu základních kapacit, velikostí mezipaměti, rozměrů a rozhraní. Bezpochyby mezi nimi naleznete ten, který dokonale odpovídá potřebám vašeho systému. Všechny pevné disky si ale nejsou rovny. Pokud mají vaše aplikace větší nároky, nabízí vám společnost WD možnost volby.

Technické údaje:

Rozhraní:
  • SATA 6 Gb/s
Výkon:
  • Vyrovnávací paměť: 8 mb
Kapacita:
  • 1 TB
Rychlost otáčení:
  • 5400 ot./min
P/N:
  • WD10JPVX

Užitečné odkazy: