Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 484550

Woody Pískoviště dřevěné - barevné

Woody Pískoviště dřevěné - barevné

157x

hodnoceno

80 %

spokojenost

10x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Dřevěné pískoviště ve čtyřech oblíbených barvách je dodáváno spolu s ochrannou sítí proti nezvaným návštěvníkům. Pořiďte jej vašim dětem, pro které se určitě stane jejich nejoblíbenějším místem na zahradě. Celý popis
Ušetříte 350 Kč 1 549 Kč
1 199 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 350 Kč 1 549 Kč
1 199 Kč
Levněji s novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Zuzana J.
22.9.2021
Ověřený nákup
bylo potřeba ošetřit lakem.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.8.2020
Ověřený nákup
cena, je to farebné
potrebné nalakovat, lacná konštrukcia-drevene časti su spojené s plastom
Andrea V.
12.5.2021
Ověřený nákup
Hezky barevné
Marie N.
10.6.2020
Ověřený nákup
Pískoviště pěkné vypadá pěkně, kvalitně, ještě jsme raději nalakovali .... vnouček má velkou radost
Hana C.
4.6.2020
Ověřený nákup
Hezké barvy
Plastové spoje praskají
Nutnost natřít
Nepřehledný návod
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.5.2020
Heureka recenze
Pěkně barevné Pro 1 dítě prostorné
Plastové spoje praskají Špatně se skládá Nutné natřít venkovním lakem Na dřevě třísky
Juraj M.
11.11.2019
Ověřený nákup
plastové spoje, lámou se už při skládání
Jakub B.
3.9.2019
Ověřený nákup
Děti byli nadšené. Jen stavba pískoviště z důvodu nalakování lodním lakem trvala krapet déle. Určitě potřeba nalakovat protože je to měkké namořené dřevo. Jsem zvědav jak dlouho vydrží plastové spojky co spojují boky pískoviště. Myslím si, že v příští sezóně budu muset přidat kolíčky a pospojovat je napevno samořezným šroubem, protože to popraská.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.2.2019
Ověřený nákup
Byl to darek k vanocum, musi se ještě sestavit a na jare si vnucka bude hrat...
Jan Z.
4.3.2018
Ověřený nákup
- dodržení úhlů při sestavování není zrovna snadné - ty lavičky nemají přesně definováno, kam se mají přimontovat - síť svou velikostí nekryje celou plochu písku, takže např. pod stromy to nechrání před listím.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.9.2017
Ověřený nákup
Pieskovisko má krajšie farby ako na obrázku. Je super, len k nemu treba dokúpiť spodnú netkanú textilíliu a bodla by aj vrchná krycia plachta. Tá malá sieťka je nič moc. Ak by bolo v balení všetko, rada by som si zaň aj priplatila.
Kateřina H.
15.6.2017
Ověřený nákup
Pískoviště vypadá moc pěkně, dětem se líbila barevnost, vejde se tam v pohodě moje malá i velká dcera... :-) Sestavení byl bez návodu trošku hlavolam, plastové spoje, které drží celé pískoviště snad vydrží déle než jednu sezónu. Pod pískoviště je nutné dokoupit folii, i na přikrytí. Celkově to byl dobrý kup, děti mají radost.:-) Minulé pískoviště (co jsme měli na zahradě) nebylo natřené a vydrželo 4 roky, takže tohle pískoviště by mohlo vydržet i o rok déle. ;-)
Iveta V.
9.5.2017
Ověřený nákup
Ještě jsme nerozdelali,ale myslím si,že poslouží jak má a vypadá pěkně.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.9.2016
Ověřený nákup
Slouží dobře. jen je potřeba dostatečně natřít bezbarvým lakem aby vydržel na dešti a zahradě co nejdele.
Zuzana H.
10.8.2016
Ověřený nákup
Parádní, sice chyběl návod na sestavení, ale bojovka byla fajn a pískoviště využíváme skoro každý den i barvy krásně drží.Vhodné tak pro jedno max dvě děti víc ne.