Netahejte se s těžkým nákupem a udělejte si zásobu ve spíži s pomocí MALL.CZ. Nakupte zboží z kategorie piva jednoduše a bezpečně online. Produkty si můžete seřadit i od nejlevnější nebo nejlépe hodnoceného ostatními uživateli.

Zobrazit více
  • Zboží z kategorie piva vám přivezeme domů ještě dnes.
  • Nákup si můžete vyzvednout i v jednom z více než 6 500 výdejních míst.
  • Rozmysleli jste si to? I zboží ze sekce piva můžete neporušené vrátit do 14 dní.
  • V případě dotazů je vám k dispozici naše nonstop zákaznická linka.
  • Plaťte online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Krušnohor Polotmavá 13° 12x0,5l Krušnohor Světlý ležák 11° 12x0,5l
Krušnohor Polotmavá 13° 12x0,5l

balení 12 kusů 0,5l lahví

můžete mít 24.4. - 25.4.

Krušnohor Světlý ležák 11° 12x0,5l Krušnohor Světlý ležák 11° 12x0,5l
Krušnohor Světlý ležák 11° 12x0,5l

balení 12 kusů 0,5l lahví

můžete mít 24.4. - 25.4.

Krušnohor Světlý ležák 12° 12x0,5 Krušnohor Světlý ležák 11° 12x0,5l
Krušnohor Světlý ležák 12° 12x0,5

balení 12 kusů 0,5l lahví

můžete mít 24.4. - 25.4.

Krušnohor Tmavý ležák 14° 12x0,5l Krušnohor Tmavý ležák 14° 12x0,5l
Krušnohor Tmavý ležák 14° 12x0,5l

balení 12 kusů 0,5l lahví

můžete mít 24.4. - 25.4.

Kwak 18° Red Ale Krušnohor Tmavý ležák 14° 12x0,5l
Kwak 18° Red Ale

Silné polotmavé svrchně kvašené pivo jantarové barvy typu Flanders Red Ale. Chuť a vůně sladová, při doznívání připomínající náznak brandy a hrozinek. Pivo se vaří ze tří druhů sladu s přidáním malého podílu bílého kandysového cukru.

můžete mít 23.4. - 24.4.

Kwak 19° Red Ale Krušnohor Tmavý ležák 14° 12x0,5l
Kwak 19° Red Ale

Silné polotmavé svrchně kvašené pivo jantarové barvy typu Flanders Red Ale. Chuť a vůně sladová, při doznívání připomínající náznak brandy a hrozinek. Pivo se vaří ze tří druhů sladu s přidáním malého podílu bílého kandysového cukru.

můžete mít 23.4. - 24.4.

La Chinata Balíček 4 Řemeslná Piva Ochucené Olivami La Chinata Balíček 4 Řemeslná Piva Ochucené Olivami
La Chinata Balíček 4 Řemeslná Piva Ochucené Olivami

Jedná se o balíček 4 řemeslných piv, nepasterizovaných a nefiltrovaných. Toto pivo patří do kategorie ale, je tedy svrchně kvašené. Jeho receptura je založena na kombinaci ječmene a oliv, zpracování je zdravé a přirozené. Toto pivo se výborně hodí pro nejnáročnější labužníky.

můžete mít 24.4. - 25.4.

La Chinata Pivo Řemeslné Ochucené Olivami 330 Ml. La Chinata Balíček 4 Řemeslná Piva Ochucené Olivami
La Chinata Pivo Řemeslné Ochucené Olivami 330 Ml.

Jedná se o ručně připravované pivo, nepasterizované a nefiltrované. Patří do kategorie ale, je tedy svrchně kvašené. Jeho receptura je založena na kombinaci ječmene a oliv, zpracování je zdravé a přirozené. Toto pivo se výborně hodí pro nejnáročnější labužníky. Obsah: 330 ml.

můžete mít 24.4. - 25.4.

La Trappe Trappist 18° Tripel La Chinata Balíček 4 Řemeslná Piva Ochucené Olivami
La Trappe Trappist 18° Tripel

Trapistické světlé svrchně kvašené pivo. Vyvážený zlatý tripel s hořkosladkým dozníváním ovocných tónů. Pivo s plnou chutí a sladkým a lehce sladovým charakterem.

můžete mít 23.4. - 24.4.

Leffe 15° Blonde Lindemans 14° Lambic Apple (jablko)
Leffe 15° Blonde

Svrchně kvašený speciál ve stylu Belgian Pale Ale od belgického pivovaru Abbay de Leffe. Belgické kvasnice dávají tomuto pivu jemnou chuť a zlatou barvu. Kromě typické chuti tohoto belgického stylu ucítíte i náznaky vanilky a hřebíčku.

můžete mít 23.4. - 24.4.

Leffe 17° Triple Lindemans 14° Lambic Apple (jablko)
Leffe 17° Triple

Leffe Tripel hned tak v Česku neseženete. Jde o pravé belgické klášterní pivo plné charakteru, které absolvuje sekundární fermentaci v lahvi kvůli přítomnosti živých kvasinek. Jeho chuť je robustní a rafinovaná.

můžete mít 23.4. - 24.4.

Lindemans 14° Lambic Apple (jablko) Lindemans 14° Lambic Apple (jablko)
Lindemans 14° Lambic Apple (jablko)

Výroba „jablečného piva“ se vrací k tradici našich předků. Už Keltové míchali pivo s jablečnou šťávou a pili ho během svých slavností sklizně. Jablka z vlastních sadů přidávají v Lindemansu do minimálně rok starého lambiku a získávají tak unikátní spojení ovocné sladkosti a lambické kyselosti.

můžete mít 23.4. - 24.4.