Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1338973

Microsoft Surface Go Type Cover Cobalt Blue, ENG (KCS-00033)

Microsoft Surface Go Type Cover Cobalt Blue, ENG (KCS-00033)

Microsoft Surface Go Type Cover, trackpad, akcelerometr, podsvětlené klávesy, magnetický zámek. Kompatibilní s přístrojem Microsoft SurfaceGo. Barva: kobaltová. Anglické rozložení kláves. Celý popis
Produkt se již neprodává
2 880 Kč
Zboží od: MALL
2 880 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti:

Propracovaná: Klávesnice Microsoft Surface Go Type Cover

Klávesnice Microsoft Surface Go Type Cover, která slouží i jako ochranný kryt přístroje před poškrábáním. Zastane také funkci podstavce.Klávesnice disponuje také lepší stabilitou díky magnetickému upevnění do podoby notebooku. Uspořádání kláves umožňuje rychlé a plynulé psaní. Touchpad poskytuje ještě lepší ovládání a navigaci.

Plná náhrada notebooku

Klávesnice má nové rozložení kláves s dostatečnými rozestupy, díky tomu ještě více zvýšíte a zlepšíte výkon psaní. Klávesnice je také velmi robustní a zajišťuje velkou stabilitu. Magnetický ohyb si můžete snadno nastavit tak, jak potřebujete. Například do pravého úhlu, pak můžete pracovat s přístrojem na klíně, v letadle či na stole. Zařízení je navržené tak, že zajišťuje snadnou instalaci a transformaci tabletu do notebooku.

Osvětlené klávesy, ochrana a výkon

Klávesnice je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Na dotek je měkká, ale zároveň pevná a tichá při psaní. K dispozici je v mnoha barevných variantách. Navíc jsou klávesy podsvícené, takže můžete pracovat i bez přídavného osvětlení. Pokud již klávesnici nepotřebujete, můžete kryt snadno složit a používat opět zase jen tablet. Klávesy jsou v tu chvíli automaticky vypnuté, zabraňuje se tak náhodnému použití. Dále klávesnice slouží i jako ochranný kryt, stačí jej uzavřít přes displej. Váš tablet je tak chráněný před poškrábáním.

Podrobná specifikace:

Technické parametry:
  • Layout: UK
Rozměry/váha:
  • Hmotnost [g]: 245
  • Šířka [mm]: 245
  • Výška [mm]: 8,3
  • Hloubka [mm]: 175

Užitečné odkazy: