Hradecké Delikatesy PEKTIN CITRUSOVÝ 100g

Hradecké Delikatesy PEKTIN CITRUSOVÝ 100g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Co je to a co s tím? Přírodní citrusový pektin používáme do našich džemů, marmelád, zavařenin, a jelikož jsme zjistili, že není možno ho sehnat v menším množství pro koncového zákazníka, který si chce zpracovat (zdravě) vlastní úrodu do různých forem zavařenin. Celý popis
160 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.

Skladem u partnera 5+ kusů

4.8.2021 - 5.8.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Zboží partnera Hradecké delikatesy

Prodej zastřešuje MALL.CZ včetně případné reklamace či vrácení zboží.
Partner odesílá zboží v samostatné zásilce.
Partner určuje způsoby a ceny doručení.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 100034789906

Popis

Co je to a co s tím? Přírodní citrusový pektin používáme do našich džemů, marmelád, zavařenin, a jelikož jsme zjistili, že není možno ho sehnat v menším množství pro koncového zákazníka, který si chce zpracovat (zdravě) vlastní úrodu do různých forem zavařenin. Čistě přírodní citrusový pektin patří mezi zahušťovadla a je vyráběn z citrusů, které nejsou GMO, tudíž nepochází z geneticky modifikovaných surovin. Citrusový pektin je vhodný při různé výrobě džemů, sirupů, rosolů, marmelád, ale také třeba při výrobě domácích „želatinových medvídků.   jak na to? Na výrobu džemu budeme potřebovat základní surovinu ovoce, cukr a přírodní citrusový pektin. Je na něm skvělé, že můžeme snížit množství cukru na 2:1 nebo 3:1, pokud budete „zavařovat“ ovoce jako třeba červený rybíz, citrusy, jablka, angrešt můžete použít méně citrusového pektinu, protože toto ovoce má samo o sobě vysoké množství pektinu vlastního. Ovoce dáme povařit, (podusit) jak jsme zvyklí, nemusíme vařit dlouho, ať si ponechá nějaké ty vitamíny a minerály. Mezitím si odvážíme množství cukr, které chceme použít a přidáme citrusový pektin v poměru 10g na 1kg ovoce. Promícháme ho s cukrem. Je to důležité, protože, kdybyste ho sypali samostatně tak Vám z hrudkovatí a zbytečně si to komplikujete. Stačí důkladně promíchat, prohřát. Můžeme přidat citrónovou šťávu, kdo chce. Zkusit jestli nám to želíruje a můžeme lít do skleniček.   A co ještě? Přírodní citrusový pektin je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO. Citrusový pektin je zahušťovadlo není konzervant, nicméně marmelády Vám vydrží přes zimu ve spižírně úplně v pohodě. V nabídce máme 3 varianty 100, 500 a 1000 g.   Kam to dát? Doba trvanlivosti 12 měsíců. Po otevření skladujte do teploty 25 °C v suchém