10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 47117560

Manicardi Balzamikový ocet z Modeny I.G.P. Barrique, 250 ml - bez barviv - v dárkové krabičce

Manicardi Balzamikový ocet z Modeny I.G.P. Barrique, 250 ml - bez barviv - v dárkové krabičce

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Vůně balzamikového octa Modena IGP (chráněné zeměpisné označení) pochází z jeho zrání v „sudech“ z různých dřevin. Dřevo tak v průběhu času produkt zjemňuje. Celý popis
199 Kč
0,80 Kč/ml
Zboží od: Lanýž Shop
199 Kč
0,80 Kč/ml
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

18.12.2024 na výdejním místě
18.12.2024 - 19.12.2024 na vaší adrese

Popis

Balzamikový ocet z Modeny I.G.P. Barrique bez barviv

Vůně balzamikového octa Modena IGP (chráněné zeměpisné označení) pochází z jeho zrání v „sudech“ z různých dřevin.

Dřevo tak v průběhu času produkt zjemňuje.

Výsledkem je hotový produkt vysoké kvality a intenzivní esence, která zvýrazňuje chuť pokrmů.

Tento balzamikový ocet z Modeny je produktem pečlivého zrání ve speciálních sudech z moruše, kaštanu a třešní.

Hodí se k dochucení salátů a omelet všeho druhu (zejména však s cibulí).

Doporučujeme ho k lehkým úpravám, ke všem druhům zeleniny, nejlépe syrovou sezonní. 

 

Vzhled: Čirý, brilantní

Barva: Tmavě hnědá

Vůně: Pronikavá, s nádechem dřevitých esencí

Chuť: Sladká až kyselá s nádechem dřevitých esencí

Hustota při 20 °C: 1,080 ÷1,100

Celková kyselost: 6 ÷ 6,50%

Doba zrání v sudech: min. 6 měsíců

Složení: vinný ocet, vařený hroznový mošt. Obsahuje siřičitany

Tento balzamikový ocet neobsahuje barviva a je přírodním produktem.

Výrobce Acetaia Manicardi – Via Massaroni, 1, 41014 Castelvetro (MO) – Itálie

Hmotnost 250ml

Složení vinný ocet, vařený hroznový mošt. Obsahuje siřičitany

Země původu Itálie

Skladování skladovat na chladném suchém místě

Alergeny Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

Výživové údaje na 100 ml

Energetická hodnota 435 Kj / 102 Kcal

Tuky < 0.1 g

z toho nasycené mastné kyseliny <0.1 g

Sacharidy 19.2 g

z toho cukry 19.2 g

Bílkoviny 1.05 g

Sůl 0.025 g

Doba zrání v sudech min. 6 měsíců

Hustota při 20 °C 1,080 ÷1,100

Celková kyselost 6 ÷ 6,50%