Škrobárny Pelhřimov Seitan / Lepek sypký – pšeničná bílkovina (500 g)

Škrobárny Pelhřimov Seitan / Lepek sypký – pšeničná bílkovina (500 g)


Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner

Charakteristika: Seitan sypký – prášková pšeničná bílkovina (gluten neboli pšeničný lepek). Při Dukanově dietě se používá k výrobě chleba a jiného pečiva. Složení: Vitální pšeničný lepek. Výživové hodnoty (na 100g): Energetická hodnota: 1644 kJ/393 kcal. Celý popis

79
79 Kč Cena je uvedena včetně DPH.
Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 100021452340

Popis

Popis produktu

Charakteristika: Seitan sypký – prášková pšeničná bílkovina (gluten neboli pšeničný lepek).  Při Dukanově dietě se používá k výrobě chleba a jiného pečiva. Složení: Vitální pšeničný lepek.     Výživové hodnoty (na 100g): Energetická hodnota: 1644 kJ/393 kcal. Bílkoviny: 81,0 g. Sacharidy: 7,0 g. Tuky: 4,0 g. Použití: Používáme k pečení chleba, buchet i jiného pečiva. Recept na chleba: 200 g sypkého seitanu, 50 g kukuřičného škrobu,1 bal . droždí, 300 ml teplé vody, sůl, kmín. Vše propracujeme do hladkého těsta a necháme kynout 1 hodinu. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C 45 min.  Pro vegetariány je seitan výbornou náhrada masa, který má dostatek rostlinných proteinů. Při smíchání s vodou dostaneme čerstvou surovinovou hmotu v dvojnásobném množství původní váhy. Příprava trvá jen několik minut. Rozmícháním stejného množství seitanového prášku a stejného množství vody získáme dvojnásobný objem čerstvé seitanové hmoty. Příprava je hotová v několika minutách. Dále povaříme v zeleninovém vývaru cca 20 minut, hmota nabude na objemu a dále kuchyňsky upravujeme jako maso na různé způsoby. Skladování: Uchovávejte v suchu a při teplotě do 25°C. Alergeny: Pšeničný lepek.    


Parametry

Parametry produktu %1% %2%