Specio Dršťková polévka 600g - dóza
Popis
DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Směs koření a bylinek na dršťkovou polévku je skvělým pomocníkem pro všechny, kdo milují českou kuchyni a chtějí si doma vychutnat tu pravou a výraznou chuť dršťkové polévky. S touto směsí dodáte pokrmům tradiční a plnou chuť, kterou ocení každý milovník klasických českých receptů. Směs je ideální nejen pro klasickou dršťkovou, ale i pro další polévky a guláše, které si žádají výrazné aroma a typicky českou chuť. Koření na dršťkovou polévku můžete využít i při přípravě hustých gulášových polévek nebo pro zpestření chuti luštěninových pokrmů. Hodí se také jako základ pro omáčky s českým nádechem. RECEPT: TRADIČNÍ DRŠŤKOVÁ POLÉVKA 500 g hovězích drštěk (předvařených a nakrájených na proužky)2 lžíce koření na dršťkovou polévku1 cibule, nakrájená najemno2 lžíce sádla nebo oleje1 lžička mleté sladké papriky1 litr hovězího vývaruSůl a pepř podle chutiMajoránka (na dochucení) Na sádle nebo oleji orestujte cibuli dozlatova, přisypte sladkou papriku a krátce osmahněte. Přidejte předvařené a nakrájené dršťky a koření na dršťkovou polévku. Vše dobře promíchejte a zalijte hovězím vývarem. Vařte na mírném ohni asi 30 minut, dokud nejsou dršťky měkké a chutě se nepropojí. Podle chuti osolte, opepřete a na závěr přidejte špetku sušené majoránky pro zvýraznění chuti. Majoránku proměňte v ruce, její vůně se krásně rozvolní. Podávejte s čerstvým pečivem. Všechny naše kořenící směsi vyrábíme na základě vlastních originálních receptur. Navíc koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva. A pokud nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit, nechte se inspirovat našimi recepty v magazínu. Složení: Směs koření (paprika, česnek, kmín, pepř černý, majoránka), sušená zelenina (celer), sůl (15 %), aroma. Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech Hmotnost: 600 gVýrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika