Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×ZnačkaRapunzel
Celozrnné lasagne RAPUNZEL z tvrdé pšenice mají příjemnou ne výrazně „celozrnnou” chuť. Používáme je proto jako klasické lasagne z bílé mouky z tvrdé pšenice. Chceme-li zvýraznit přirozenou chuť celozrnných těstovin, volíme omáčky s méně výraznou chutí.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Písmenka jsou velmi oblíbeným tvarem těstovin do polévky zvláště u malých dětí. A co teprve, když jsou různobarevná! Tato písmenka jsou barvena pouze sušenou bio zeleninou.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Celozrnné špagety RAPUNZEL z tvrdé pšenice se nelepí a nerozvářejí a mají příjemnou ne výrazně „celozrnnou” chuť. Používáme je proto jako klasické těstoviny z bílé mouky z tvrdé pšenice. Chceme-li zvýraznit přirozenou chuť celozrnných těstovin, volíme omáčky s méně výraznou chutí.
můžete mít 23.4. - 24.4.
O něco silnější a stejně dlouhé jako špagety, tyto duté těstoviny jsou oblíbené u dětí i dospělých. Sdružení Alce Nero, italský výrobce těstovin značky RAPUNZEL, pěstuje samo veškerou špaldu a převážnou část tvrdé pšenice pro výrobu svých těstovin.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Penne jsou krátké trubky s jemným vroubkováním a zkosenými konci. Díky vroubkování na nich ulpívá dobře omáčka, která se díky zkoseným koncům snadno dostává i dovnitř těstovin. Penne proto podáváme zejména s omáčkou.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Sdružení Alce Nero, italský výrobce těstovin značky RAPUNZEL, pěstuje samo veškerou špaldu a převážnou část tvrdé pšenice pro výrobu svých těstovin. Zbytek pšenice je vykupován od biofarmářů z regionů Umbrie, Pulie a Toskánsko a těstoviny tak mají čistě italský původ.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Sdružení Alce Nero, italský výrobce těstovin značky RAPUNZEL, pěstuje samo veškerou špaldu a převážnou část tvrdé pšenice pro výrobu svých těstovin. Zbytek pšenice je vykupován od biofarmářů z regionů Umbrie, Pulie a Toskánsko a těstoviny tak mají čistě italský původ.
můžete mít 23.4. - 24.4.
Spirálky jsou nejrozšířenějším tvarem těstovin a díky jejich tvaru na nich dobře ulpívá omáčka. Celozrnné spirálky RAPUNZEL z tvrdé pšenice se nelepí a nerozvářejí a mají příjemnou ne výrazně „celozrnnou” chuť. Používáme je proto jako klasické těstoviny z bílé mouky z tvrdé pšenice.
Momentálně nedostupné