Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1262128

Spigen Liquid Crystal, clear - iPhone 7/8 054CS22203

Spigen Liquid Crystal, clear - iPhone 7/8 054CS22203

Jednoduchý a flexibilní kryt pro mobilní telefon iPhone 7/8. Možnost synchronizace i nabíjení přímo v krytu. Vyrobeno z TPU. Lehká a netoxická ochrana. Celý popis
Produkt se již neprodává
Ušetříte 50 Kč 499 Kč
449 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 50 Kč 499 Kč
449 Kč

Popis

Ochrana pro mobilní telefon iPhone 7/8

Spigen je významným výrobcem příslušenství pro mobilní telefony, MP3 přehrávače, tablety nebo notebooky. Vyznačuje se špičkovou kvalitou a prestižním zpracováním všech svých produktů, které chrání jmenované přístroje před poškrábáním a opotřebením. Nyní si připravil příslušenství pro mobilní telefon iPhone 7/8.

Spigen Liquid Crystal

Jedná se o flexibilní tenký kryt pro iPhone 7/8. Kryt skvěle ochrání přístroj před případnými nárazy, poškrábáním a nečistotami. Vynikající design ochranného krytu byl stvořen s ohledem na potřeby dnešních uživatelů a nabízí vysokou ochranu a okamžitý přístup k displeji telefonu, portům a tlačítkům. Samozřejmostí je nabíjení mobilního telefonu přímo v krytu.

Dokonalé provedení

Kryt je vyrobený z velmi flexibilního TPU, který transparentní a doplněný o elegantní a moderní zdobení. Je velmi lehký a tenký, zachovává povedený design a zbytečně nezvětšuje rozměry ani hmotnost.

Klíčové vlastnosti

Jednoduchý a flexibilní kryt pro mobilní telefon iPhone 7/8. Možnost synchronizace i nabíjení přímo v krytu. Vyrobeno z TPU. Lehká a netoxická ochrana. Tenké provedení. Zachování původního vzhledu telefonu. Ochrana proti poškrábání, prachem a nečistotami.