Buďtea nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 18013860

Whirlpool vrchem plněná pračka TDLRBX 6252BS EU + záruka 20 let na motor

Whirlpool vrchem plněná pračka TDLRBX 6252BS EU + záruka 20 let na motor

Vrchem plněná pračka v energetické třídě B a bílém provedení s kapacitou 6 kg prádla a 14 programy. Whirlpool TDLRBX 6252BS EU disponuje exkluzivní technologií 6. Smysl, která dynamicky přizpůsobuje nastavení každé konkrétní náplni a zajišťuje ideální péči o všechny vaše tkaniny. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
10 490 Kč
Zboží od: MALL
10 490 Kč
Doprava zdarma
S novou kartou za

27.3.2023 na vaší adrese
K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Anonymní
7.1.2023
Heureka recenze
Pračka pere neskutočne tichúčko.Som spokojná s výberom tejto pračky. zatial nič Na rozdiel od starej pračky vidím čas prania. Dá sa navoliť teplota
Anonymní
21.1.2023
Heureka recenze
dobrá cena velmi tichý provoz
Anonymní
19.1.2023
Ověřený nákup
Dobrá cena, dobrá energetická trieda B,nezaberie veľa miesta, vhodné hlavne do menšej kúpelne
Anonymní
14.1.2023
Heureka recenze
Pěkně pere, je tichá. Jednoduche ovladani
Eugeniusz C.
11.1.2023
Ověřený nákup
Nadmieru spokojnosť s produktom. Tichá a úsporná prevádzka.
Anonymní
6.1.2023
Ověřený nákup
Pračka je super. Má všechno, co jsem potřebovala, Je tichá.
Anonymní
5.1.2023
Ověřený nákup
Jsme velice spokojeni. Pračka je tichá, má i rychlé praní při vyšších teplotách a je u ní velmi lehce pochopitelná obsluha při používání. Určitě jsme udělali dobře, že jsme se pro ni rozhodli.
Anna Š.
22.9.2022
Ověřený nákup
Spokojenost, tichá a spolehlivá pračka. Programy dostačující. Koupila jsem si již druhou pračku značky Whirlpool. Je modernější právě k lepšímu výběru programů, pere až 6 kg prádla, ždímání 1200 otáček - úplně potichu.
Alois M.
20.9.2022
Ověřený nákup
tato pračka splňuje naše požadavky, celkem tichá i při odstřeďování, doporučuji koupit
Ivana B.
12.9.2022
Ověřený nákup
Zatím jsem velmi spokojená.
Tichá, úsporná a snad bude i dlouhodobě spolehlivá
Zatím o žádné nevím.
Anonymní
20.3.2023
Heureka recenze
Opravdu tichá
Hana G.
17.1.2023
Ověřený nákup
Zatím jsem moc spokojená
Anonymní
5.1.2023
Ověřený nákup
Dobrý deň, s pračkou som nad mieru spokojná, vrele odporúčam, tichúčko perie aj žmýka. Dostatočne množstvo programov. Cena prijateľná.
cena, tichý chod, dostatočné množstvo programov
doposiaľ žiadne nevýhody produktu
Anonymní
4.11.2022
Ověřený nákup
Pračka pere. Režimy jsou standardní až nepoužitelné. Ovládací tlačítka (a celkové ovládání taky) jsou fakt špatná, kdybych je viděl před nákupem, pračku nekoupím.
Marie K.
11.2.2023
Ověřený nákup
Jsem velmi spokojena,rychlé dodání,příjemná komunikace a obsluha,výrobek donesen,namontován,starý odvezen .Skvělá práce mohu všem jen doporučit díky,