Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2787959

Candy pračka se sušičkou CSWS485TWMCE/1-S + záruka 11 let na motor + dárek B.E.S. Petrovice Set 2x ručník a 1x osuška

Candy pračka se sušičkou CSWS485TWMCE/1-S + záruka 11 let na motor + dárek B.E.S. Petrovice Set 2x ručník a 1x osuška

Dárek
Předem plněná automatická pračka se sušičkou Smart v energetické třídě D a bílém provedení s náplní 8 kg prádla při praní a 16 základními programy + 40 programy Smart Touch. Candy CSWS485TWMCE/1-S nabízí 7 rychlých cyklů a digitální dotykový displej. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 4 000 Kč 14 990 Kč
10 990 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 4 000 Kč 14 990 Kč
10 990 Kč
S novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
20.9.2021
Heureka recenze
Velmi tichá pračka, ani nevím, že se pere. Velký výběr programů i pro krátké praní. Výhodná cena.
zatím nic
Jana Z.
2.6.2021
Ověřený nákup
tichá,rychlá sice jsme museli návod dohledat na netu, ale nebyl to takový problém.
Eliška K.
29.11.2021
Ověřený nákup
Fajn pračka do bytu, kterou jsme si pořídili se slovy "však na pár let poslouží a pak půjdeme za lepší značkou" a nakonec jsem víc než příjemně překvapená. K základním programům není co vytknout, smart touch někdy chytá někdy ne a to samé sušička, člověk si musí sám přijít na to kolik potřebuje od pohledu času na sušení, jelikož podle kil se řídit nedá, často se mi stávalo, že jsem prádlo navážila a vytáhla ho mokré. Celkově mužů pračku doporučit.
Poměrně tichá
Skvělé krátké programy
Podařená aplikace ke Smart touch pokud jste technický typ a rádi si hrajete
Ještě se mi nestalo abych vytáhla prádlo ze sušičky a mohla ho s čistým svědomím poskládat bez žehlení
Smart touch se občas nechytá
Ota G.
12.11.2021
Ověřený nákup
Spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.8.2021
Heureka recenze
Je tichá, vysoké otáčky, dobře pere. V rámci jednoho programu je možno nastavit různou délku praní. Sama přidává vodu během praní podle potřeby. Jsem s ní naprosto spokojená. Pere excelentně.
Návod velmi stručný, na jednotlivé vychytávky jsem si musela přijít sama. Dosud jsem nezjistila, kde ho objevit, ale už po tom pátrat nebudu, na vše pro mě potřebné jsem si přišla sama intuitivně. Co …
Miroslav T.
3.2.2022
Ověřený nákup
Pračka pere a vše funguje jak má ale pozor na nedodávaný návod k použití.
Alena W.
20.1.2022
Ověřený nákup
Pračka není hlučná, odpovídá popisu. Vypere a zároveň vysuší za 3 hodiny.
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.11.2021
Ověřený nákup
zatím si nemohu stěžovat, bez problémů, pere, suší, super, tichá, doporučuji👍
Stanislava K.
14.11.2021
Ověřený nákup
spokojenost doporučuji
Aleš K.
28.10.2021
Ověřený nákup
Za danou cenovku výborná pračka do prostor, kde se nevejde samostatná pračka a sušička. Jak praní, tak sušení zvládá naprosto perfektně. Prádlo je krásně vyprané a vysušené. Pračka mě překvapila svojí tichostí.
2v1 pračka a sušička, do menších prostor ideální
Vyšší spotřeba než když bude zvlášť pračka a zvlášť sušička
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.9.2021
Heureka recenze
Zatím testuji postupně programy, ale vyprala i vysušila dobře
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.1.2021
Heureka recenze
dva v jednom - úspora místa
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.8.2022
Ověřený nákup
Zatím naprostá spokojenost. Praní je rychlé, sušení také a když "dopere", dá vědět jedním decentním pípnutím (což kvituji s povděkem, jelikož máme malé děti). Hlučnost jsem skoro nezaznamenal. Za ty peníze nemám výhrady.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.8.2022
Ověřený nákup
Pračka funguje bez problémů
Nikde nejsou popsané symboly a programy, na všechno si člověk musí nějak přijít, což je velké -
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.8.2022
Ověřený nákup
Pračka byla objednána na určitý den + zaplacení určitého času a výnos do patra. Řidič mi volal o 5h dříve, že čeká u dveří a o nějakém výnosu také nic nevěděl. Když jsem mu volal znovu, jestli tedy přijede ve stanovený čas, řekl že se mu to nevyplatí jet tak daleko s jedním kusem zboží a že přijede jiný den. Takže zaplacené služby navíc nefungují. Navíc jiný řidič, který pračku nakonec dovezl řekl, že nechápe proč mi nebyla pračka doručena tak, jak měla být, asi chtěl pán v pátek dříve domů. Po zapojení pračky jsme málem vytopili sousedy, protože pračka tekla a musel jsem ihned začít řešit reklamaci. Doslova desítky telefonátů, kde mě vždy někdo odkázal dále a dále se slovy "to nás mrzí, ale za to nemůžeme" ... Po dvou dnech jsem se konečně dovolal na záruční servis, aby mi paní s východním přízvukem arogantně sdělila, že opravář přijde za další 3 týdny. Takže oprava která zabrala 10 minut, musela čekat už pomalu měsíc. Mezi tím jsem znovu a znovu dostával dotazníky spokojenosti, které vzhledem k situaci byly celkem nevhodné. Opravář mi řekl, že každou pračku musí před zabalením vyzkoušet, jestli vše je v pořádku a vzhledem k tomu, že obal nebyl porušený, tak museli vědomě zabalit pračku s prasklým kolínkem na přívodní hadici. Ale jak jsem se dozvídal stále dokola, nikdo za to nemůže.
poslední nákup v tomto obchodě
čas doručení
doprava
komunikace
kvalita zboží
reklamační servis
měsíc čekání