BAFPET Vodítko přepínací lano UZLÍK 2,4 m růžová č.1

BAFPET Vodítko přepínací lano UZLÍK 2,4 m růžová č.1

Využijte dopravu zdarma na 3 měsíce a slevu 10 % na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma.
Přepínací vodítko disponuje karabinkou přo připnutí k obojku. Je vyrobeno z pevného popruhu. Využití najde během vycházek i při výcviku. BAFPET Vodítko přepínací lano UZLÍK je určeno pro všechna plemena.
Celý popis

300 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1409459001

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
20.9.2021
Heureka recenze
Po druhe vycházce se udlepil spoj u karabiny , musela jsem udělat uzel
Jozef L.
8.6.2021
Ověřený nákup
Sikovne, pevne, aj dlzka vyhovuje
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.5.2021
Ověřený nákup
Voditko je super, lahko prepinacie, dobre sa drzi aj ked by som cakala trosku hrubsie, mozno by pomohla pri popise blizsia specifikacia pre buduceho kupujuceho. Napriklad pre aku vahovu kategoriu je vhodne a podobne. Ja som kupovala pre 40 kg fenku RR.
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.5.2021
Ověřený nákup
Pevne, vhodne aj pre väčšie plemena
František U.
24.4.2021
Ověřený nákup
vse OK, super provedeni a vypada vyborne
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.3.2021
Ověřený nákup
Dlouhe tak akorat, pevne. Zatim drzi paradne.
Jana P.
16.3.2021
Ověřený nákup
Dobrá délka (dlouho jsem nemohla sehnat), akorát jsem přidala jeden kroužek. Nosím jako šerpu, připínám v krizových situacích.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.3.2021
Heureka recenze
jednoduchá úprava délky, délka dostatečná
Slávka G.
25.2.2021
Ověřený nákup
Nenasla som ziadne nevyhody
vaclav c.
30.1.2021
Ověřený nákup
spokojen
Jana P.
20.1.2021
Ověřený nákup
Vše proběhlo k naprosté spokojenosti.
Michal M.
5.1.2021
Ověřený nákup
Super pevne, pohodlné :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.1.2021
Heureka recenze
idealni delka voditka pro venceni - pesan ma dost volnosti si cuchat po ceste, nemotaji se vsude hromady lana, kdyz chcete aby sel u nohy karabiny a kovova oka na voditku umozni voditko zkratit nebo s…
Denisa U.
21.12.2020
Ověřený nákup
Vodítko super nastavitelné. Spokojenost na všech stranách!
Karolína S.
6.9.2020
Ověřený nákup
Všechno v pořádku, super produkt.