Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 908663

Leifheit Zametací set s dlouhou rukojetí

Leifheit Zametací set s dlouhou rukojetí

69x

hodnoceno

80 %

spokojenost
Zametací set, u kterého se nemusíte ohýbat, by neměl chybět v žádné domácnosti. Asymetrický tvar koštěte zajišťuje dokonalý kontakt s povrchem a gumový límec lopatky zase pomůže při smetání nerovného povrchu. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
Ušetříte 116 Kč 459 Kč
343 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 116 Kč 459 Kč
343 Kč
Levněji s novou kartou za

Recenze (0)

Veronika K.
30.8.2021
Ověřený nákup
Vyborny
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.7.2021
Heureka recenze
velmi praktický pomocník v domácnosti
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.5.2021
Ověřený nákup
Perfekt!
Amanuel Aberra C.
24.3.2021
Ověřený nákup
Spatny produkt
Viera O.
12.3.2021
Ověřený nákup
Štetinky na metle sú veľmi jemné ohybné, je problém s nimi zametať hrubšie smetie, rúčka na metle je nestabilná, nedoporučujem
nepraktická
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.3.2021
Ověřený nákup
Velmi křehká rukojeť, která nevydržela přepravu dopravcem. Bohužel 2x reklamováno pro stejnou závadu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.3.2021
Heureka recenze
pohodlné zametání
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.1.2021
Ověřený nákup
Rucka lopatky bola na konci trochu odlomena. Stalo sa to asi pri preprave, kurieri mali plne auta pred Vianocami, metlicka bola zabalena v bublinkovej folii. Myslela som si, ze metlicka bude mat stetiny rovno, ma ich ale zosikmene, co nie je pre mna idealne, ale inak ok, da sa s nou zametat, svoju ulohu si splni.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.12.2020
Ověřený nákup
Věra J.
11.12.2020
Ověřený nákup
Šikovná věc
Julia N.
26.11.2020
Ověřený nákup
toto bol dar pre moju mamu a povedala ze je spokojna
Alena K.
14.10.2020
Ověřený nákup
Maximální spokojenost. Měla jsem už mnoho typů zametacích setů, ale Leifheit je nejlepší. Přiměřená délka rukojetí, lopatka trochu větší, ale výborně drží stabilitu setu, akorát do ruky. Skvělý.
Helena S.
7.10.2020
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.7.2020
Ověřený nákup
super spokojnosť, výborný pomocník hlavne na rýchle upratanie
Katarina K.
7.6.2020
Ověřený nákup
👍🏻